Design stagiair bij hét nieuwe designbureau LOVEBRAND DESIGNERS (part of LVB)

Solliciteer direct
Bij: LVB B.V. Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wil jij als student design of grafische vormgeving leren van de allerbeste? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij ons leer je designen voor A-merken als PostNL, NS, VodafoneZiggo, ABN AMRO, Bol.com, WNF en Nuon-Vattenfall. Van social media design tot packaging en van editorial design tot infographics en websites.

Ben je creatief en leergierig? Kom dan stage lopen bij LOVEBRAND DESIGNERS, het designbureau van LVB!

Wat ga je doen?

We zoeken een enthousiast en leergierig designtalent. Iemand die het geweldig vindt om met designen, schetsen en vormgeven bezig te zijn. Natuurlijk heb je al wat ervaring en wil je alleen nog maar beter worden en leren. Verder houd je van aanpakken en vind je het leuk om zelfstandig aan te slag te gaan. 

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij LOVEBRAND DESIGNERS, het designbureau dat is opgericht door LVB. Het team bestaat uit 7 enthousiaste, jonge professionals. Er heerst een informele en open sfeer. Als design-stagiair(e) ben je onderdeel van dit team van designers en art directors. Je bent niet ‘zomaar’ een stagiair, maar je draait volop mee.

Ons team werkt voor voor tientallen verschillende klanten en projecten, jij dus ook! Je voert, zelfstandig en onder begeleiding van onze vormgevers en art directors, allerlei werkzaamheden uit. Van het maken van social posts en infographics tot het vormgeven van brochures, magazines, presentaties en websites.Je leert bij ons veel van andere designers, werkt natuurlijk samen, maar je voert ook zelfstandig opdrachten uit. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan opdrachten van andere labels binnen LVB, zoals Videomarketing, Content Marketing en PR & Online Marketing.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Dit kun je en ben je

 • Studie HBO op het gebied van grafische vormgeving, design of mixed media
 • Je bent creatief en denkt in beeld
 • Je hebt oog voor design
 • Natuurlijk heb je ervaring met verschillende ontwerpprogramma’s zoals Photoshop en InDesign
 • Je bent nauwkeurig
 • Nieuwsgierig en leergierig 
 • Pro-actief en enthousiast
 • Je bent niet bang om initiatief te nemen
 • Je kunt zelfstandig werken, maar je kunt ook goed in team werken
 • Vanzelfsprekend bezit je goede sociale vaardigheden
 • zo snel mogelijk beschikbaar 

Wie zijn wij?

LVB is hét nummer 1-contentmarketingbureau in Nederland. De belofte is eenvoudig: LVB zorgt voor méér merk- en propositiebekendheid én genereert leads. In Nederland zet LVB al jaren de norm op het gebied van contentmarketing. Het bureau heeft alle benodigde disciplines in huis; van strategie, creatie en productie tot media, technologie, distributie en conversie. Dit leidt tot de inzet en productie van (online) video campagnes, tv-formats, magazines, campagnecontent, public relations en social media campagnes. LVB werkt onder andere voor ABN AMRO, KPMG Meijburg, Ziggo, WNF, Nuon, Cisco, Livera, NS, Centraal Beheer en BlackRock. LVB was de afgelopen jaren de grote winnaar van de Nederlandse Content Marketing Awards en wint ook geregeld prijzen buiten Nederland. Kijk voor meer informatie op www.lvb.nl.

Solliciteren bij

Ferdi van der Veen. Vragen? Bel (of mail) gerust met Ferdi! Dat kan op: 033-422 00 80.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280