Creatieve stagiair grafische vormgeving

Solliciteer direct
Bij: CCCP Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij full time stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wij zijn CCCP en we zijn op zoek naar jou! Tenminste, als jij een grafisch vormgever met talent én een beetje branie bent. Wij bedenken en maken toffe content en bieden jou de kans met ons mee te werken. Aan pilots, online content en programma’s als Rambam, StukTV en Draadstaal. Dus waar wacht je nog op?

CCCP Showreel 2018 from CCCP on Vimeo.

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage help je bij het vormgeven van dingen die bijdragen aan programma's en pitches. je ontwerpt presentaties, handouts en grafische elementen voor verschillende projecten. We zijn een klein team, dus je draait mee als volwaardig lid op de afdeling programma-ontwikkeling.

Wat bieden wij?

  • Een kans om je talenten te ontwikkelen en je eigen ideeën aan te dragen.
  • Een uitdagende en zelfstandige stageplek in een klein, hecht team vol supermodellen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent assertief, creatief en niet bang om hard te werken.
  • Je kunt alleen reageren als je studeert.
  • Je kunt werken met Indesign en Photoshop en kent alle shortcuts van Illustrator.
  • Je bent per februari beschikbaar voor een periode van tenminste vijf maanden (eerder of later starten is mogelijk)

Wie zijn wij?

CCCP is één van de meest creatieve mediabedrijven van Nederland, waar jonge creatieven hun droom waarmaken. Andere, originele en kwalitatief hoogstaande tv-programma’s en nieuwe vormen van reclame en digitale mogelijkheden komen op een unieke manier met elkaar in aanraking. CCCP is één van de weinige bedrijven waar altijd vanuit de kracht van het beste idee gedacht wordt. In opdracht voor adverteerders, reclamebureaus, zenders en omroepen.

De afdeling ontwikkeling is de kraamkamer van het bedrijf. Hier zien de beste ideeën het levenslicht, groeien op tot volwaardige content en vliegen vervolgens uit naar omroepen en adverteerders. 

Solliciteren bij

Tim Meijer

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241