Creatieve stagiair bij 'Talpa Content'

Solliciteer direct
Bij: Talpa Producties Vanaf: september 2018 Duur: Minder dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Talpa Content is per 1 september op zoek naar een creatieve stagiair

Talpa Content maakt deel uit van Talpa Media en ontwikkelt (cross mediale) formats en is daarmee het creatieve hart van de organisatie. Talpa Content bestaat uit een energiek en hecht creatief team dat met elkaar samenwerkt en continue streeft naar het vinden van the next big tv hit!

Wat ga je doen?

  • Ondersteunen van de creatieven;
  • Het spotten van trends en ontwikkelingen;
  • Monteren van moodtapes;          
  • Research voor verschillende projecten;
  • Inhoudelijk meedenken over diverse formats.

Wat bieden wij?

Leuke stagebegeleiders en een gezellig team.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Media gerelateerde MBO/HBO opleiding;
  • Creatief;
  • Ervaring met monteren (kennis van bijvoorbeeld Adobe Premiere of Final Cut Pro);
  • Flexibele instelling en een sterke sociale persoonlijkheid;
  • Fulltime beschikbaar voor tenminste 5 maanden of langer.

Wie zijn wij?

Talpa Holding gevestigd in Laren, is de onderneming die een aantal belangrijke activiteiten van John de Mol omvat. De groep van bedrijven richt zich op verschillende delen van de internationale media industrie. In de afgelopen jaren heeft Talpa Media naam gemaakt als succesvol ontwikkelaar, producent en distributeur van programma’s, met name voor televisie. Met Talpa Content beschikt de groep over haar eigen creatieve ontwikkelafdeling gericht op televisie formats en multimedia concepten. Genres zijn: reality, infotainment, entertainment, spelshow, drama en comedy. Ook is er een enkele speelfilm in portefeuille. Talpa Producties is het productiebedrijf van de groep. Talpa Distributie legt zich toe op de wereldwijde verkoop van Talpa’s formats en afgeronde series. Ook beschikt Talpa Media over een eigen muziek divisie: Talpa Music. Talpa is aandeelhouder in SBS Broadcasting Nederland (www.sbs.nl), dat de TV-zenders SBS6, NET5 en Veronica exploiteert. De radiozenders Radio538, Radio 10 Gold en Slam FM (www.radio538.nl) zijn volledig eigendom van Talpa. In 2010 verwierf de onderneming een belang in de Russische TV-producent Mir Reality. In 2012 opende Talpa Media USA, het eigen productiebedrijf in Los Angeles. Daarnaast beschikt Talpa in een aantal belangrijke internationale televisiemarkten over fifty-fifty joint ventures met grote plaatselijke producenten. Het doel is in de betreffende markten gezamenlijk programma’s te produceren op basis van Talpa-formats in opdracht van plaatselijke zenders. Voorbeelden van dergelijke partners zijn: Shine France in Franstalige Europese markten en Shine Australia in Australië en Nieuw Zeeland, Nordisk Film TV voor Scandinavië en Finland, Axel Springer’s Schwartzkopff TV in Duitsland en SPT Arabia voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Solliciteren bij

Loes de Bruin. Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan bovenstaand profiel? Mail dan jouw CV en motivatie.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271