CCCP zoekt een creatief grafisch vormgevend talent!

Solliciteer direct
Bij: CCCP Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij full time stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

CCCP zoekt een nieuw grafisch vormgevend talent!

In deze fulltime stage krijg je de kans mee te werken aan pilot’s, online content en programma’s als Rambam en Draadstaal . Dus ben jij de Indesign-koning van jouw opleiding? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage zal je een ondersteunende en vaak ook leidende rol hebben in het vormgeven van dingen die bijdragen aan programma’s en pitches. Je draait mee als volwaardig lid op de afdeling programma-ontwikkeling.

Wat bieden wij?

  • Een kans om je talenten te ontwikkelen en je eigen ideeën aan te dragen
  • Een uitdagende en zelfstandige stageplek in een klein, hecht team vol supermodellen


Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent assertief en een echt aanpakker
  • Je kunt alleen reageren als je studeert
  • Je kunt werken met Indesign, Photoshop, Illustrator en After Effects
  • Ervaring met het maken van animaties voor titels en leaders is een pré
  • Je bent beschikbaar vanaf 1 juli voor minimaal 5 maanden. (later starten en een langere stageperiode is in overleg mogelijk)

Wie zijn wij?

CCCP is één van de meest creatieve mediabedrijven van Nederland, waar jonge creatieven hun droom waarmaken. Andere, originele en kwalitatief hoogstaande tv-programma’s en nieuwe vormen van reclame en digitale mogelijkheden komen op een unieke manier met elkaar in aanraking.CCCP is één van de weinige bedrijven waar altijd vanuit de kracht van het beste idee gedacht wordt. In opdracht voor adverteerders, reclamebureaus, zenders en omroepen.

Solliciteren bij

Tim van der Breg. Heb je interesse in bovenstaande vacature? Mail dan zo snel mogelijk jouw motivatie, voorzien van CV o.v.v. grafisch vormgeefstagiair.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271