Camjo en webredactie stagiair bij 'The Voice Web'

Solliciteer direct
Bij: Talpa Producties Vanaf: juni 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Wij zoeken een enthousiaste camera & edit stagiair(e) die een Audiovisuele- of soortgelijke media opleiding volgt en uitkijkt naar een stage vol uitdaging en zelfstandigheid. Een flexibele spin in het web, die een ervaren camjo assisteert. Kortom, een stagiaire die zich graag allround wil ontwikkelen en ook graag eigen initiatief neemt.  

Vrijdagavond is Voice avond. Een begrip in Nederland. En niet alleen in Nederland: The Voice wordt uitgezonden in meer dan 170 landen en heeft meerdere Emmy’s gewonnen. In Nederland zijn er op dit moment 3 producties in volle gang; The voice of Holland, The Voice Kids & The Voice Senior. Bij The voice hoor je alleen de allerbeste zangers en zangeressen. Ben jij scherp en houd je van muziek? Dan is een stage bij The Voice Digital zeker iets voor jou! De plek waar alle online content samenkomt.

Wat ga je doen?

 • Ondersteunen van camjo’s & webredacteuren;
 • Beheer digitale archief en aanvragen fragmenten;
 • Assisteren bij het filmen en monteren van items en castings;
 • Assisteren/adviseren van collega’s bij technische vragen/problemen;
 • AV opnamen maken tijdens repetities van studioprogramma’s’;
 • Uitzoeken van nieuwe technieken t.b.v. opnameapparatuur/techniek.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige stage waarbij je een ervaren camjo assisteert, maar ook zelfstandig draait en monteert. Een stageplek waarbij je naast AV productie ook bezig bent met redactionele taken. Kortom, een enorm creatieve stageplek binnen een succesvolle productie.

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • MBO of HBO opleiding richting AV of mediavormgever
 • Affiniteit met de muziek, TV en TV gerelateerde AV apparatuur;
 • Ervaring met Adobe Première, Final Cut Pro of Avid Media Composer;
 • Vanaf mei/juni 2018 fulltime beschikbaar t/m 31 augustus;
 • Zelfstandig, assertief, accuraat en georganiseerd;
 • Flexibele instelling en een sterke sociale persoonlijkheid;
 • Eventueel in het weekend en avonden beschikbaar i.v.m. onregelmatige diensten;
 • In het bezit van rijbewijs B.

Wie zijn wij?

Talpa Holding gevestigd in Laren, is de onderneming die een aantal belangrijke activiteiten van John de Mol omvat. De groep van bedrijven richt zich op verschillende delen van de internationale media industrie. In de afgelopen jaren heeft Talpa Media naam gemaakt als succesvol ontwikkelaar, producent en distributeur van programma’s, met name voor televisie. Met Talpa Content beschikt de groep over haar eigen creatieve ontwikkelafdeling gericht op televisie formats en multimedia concepten. Genres zijn: reality, infotainment, entertainment, spelshow, drama en comedy. Ook is er een enkele speelfilm in portefeuille. Talpa Producties is het productiebedrijf van de groep. Talpa Distributie legt zich toe op de wereldwijde verkoop van Talpa’s formats en afgeronde series. Ook beschikt Talpa Media over een eigen muziek divisie: Talpa Music. Talpa is aandeelhouder in SBS Broadcasting Nederland (www.sbs.nl), dat de TV-zenders SBS6, NET5 en Veronica exploiteert. De radiozenders Radio538, Radio 10 Gold en Slam FM (www.radio538.nl) zijn volledig eigendom van Talpa. In 2010 verwierf de onderneming een belang in de Russische TV-producent Mir Reality. In 2012 opende Talpa Media USA, het eigen productiebedrijf in Los Angeles. Daarnaast beschikt Talpa in een aantal belangrijke internationale televisiemarkten over fifty-fifty joint ventures met grote plaatselijke producenten. Het doel is in de betreffende markten gezamenlijk programma’s te produceren op basis van Talpa-formats in opdracht van plaatselijke zenders. Voorbeelden van dergelijke partners zijn: Shine France in Franstalige Europese markten en Shine Australia in Australië en Nieuw Zeeland, Nordisk Film TV voor Scandinavië en Finland, Axel Springer’s Schwartzkopff TV in Duitsland en SPT Arabia voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Solliciteren bij

Lieke van Kempen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271