Beeldredactie stagiair (edit & graphic design) - januari/februari 2020

Solliciteer direct
Bij: Talpa Producties Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Wij bieden je een stage met uitzicht op een baan waarbij je door professionals wordt opgeleid tot allround programmamaker. Je krijgt een plek in het hart van de redactie en wordt uitgedaagd om zowel creatief, productioneel als inhoudelijk jezelf te bewijzen.

Wat ga je doen?

  • Het bedenken, zoeken en monteren van fragmenten voor diverse programma’s binnen Talpa
  • Het bewerken van foto’s in Photoshop
  • Het creatief ondersteunen van de redactie en actief mee helpen met productie
  • Het assisteren met draaien en monteren van items en castingopnames voor verschillende programma’s

Wat bieden wij?

Een leerzame stage met eventuele doorgroeimogelijkheden naar een vaste functie. Het betreft een stage vanaf januari of februari 2020 voor minimaal 6 maanden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zijn voor deze stage op zoek naar een creatieve, enthousiaste, sociale, nauwkeurige en algemeen ontwikkelde stagiair beeldredactie. Je hebt affiniteit met actualiteit, televisie, sport, geschiedenis en showbizz en je bent altijd de eerste die de leukste onlinefilmpjes vindt. Daarnaast kijk je graag tv. Je hebt enige ervaring met het monteren van videomateriaal met Premiere Pro en Final Cut Pro. Tevens ben je stressbestendig, flexibel, communicatief vaardig en kun je goed samenwerken in een team. Je zit in je laatste jaar van je hbo- of universitaire opleiding in de richting van (Nieuwe) Media, Journalistiek, Communicatie of Kunsten.

Wie zijn wij?

Talpa Media is in 2004 opgericht door John de Mol en inmiddels één van de grootste mediabedrijven in ons land. Maar ook in de rest van de wereld bereikt Talpa Media een miljoenenpubliek. Wist je bijvoorbeeld dat het tv-programma The Voice in meer dan 180 landen wordt uitgezonden? Hier zijn we hartstikke trots op. Toch doen we veel meer dan alleen het ontwikkelen van internationale televisieproducties. Talpa Media is in 2015 overgenomen door het Britse mediabedrijf ITV. Talpa Media is een apart bedrijfsonderdeel binnen ITV Studios en verantwoordelijk voor de creatie, productie en internationale distributie van televisieformats en concepten. Talpa Media bestaat uit Talpa Nederland en Talpa Global. Talpa Nederland bestaat uit verschillende onderdelen. Talpa Content is de interne, creatieve afdeling die nieuwe tv-formats en de bijbehorende mediaconcepten ontwikkelt. Talpa Productions is de tv-productietak die de programma’s voor Nederland produceert. Talpa Fictie ontwikkelt en produceert scripts voor nieuwe tv-series en films. Tot slot zijn Vorst Media en MasMedia ook onderdeel van Talpa Nederland. Dit zijn afzonderlijke productie-eenheden met eigen formats en producties. Talpa Global richt zich op de wereldwijde verkoop van licenties van Talpa formats. Talpa Global is een voorloper op het gebied van connected formats zoals 5 Gold Rings en distribueert deze via de volledige mediafunnel: van tv tot app tot social en website. De divisie Global Productions is wereldwijd verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van Talpa formats. Global Music & Talent Agency houdt zich bezig met de rechten van talenten tijdens én na hun deelname aan verschillende Talpa-shows. Het wereldwijde netwerk van Talpa Media bestaat uit een aantal productiebedrijven: Talpa Noord-Amerika (Los Angeles), Talpa Middle East (Dubai & Beiroet) en Talpa Duitsland (Berlijn en Hamburg). Talpa heeft daarnaast partners gevestigd in Groot Brittanië, Australië, Frankrijk, Italië, de Scandinavische regio, Sub-Sahara Afrika en Portugal. Kortom: we hebben als Nederlands bedrijf een enorm internationaal bereik.

Solliciteren bij

Britt Visser. Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan bovenstaand profiel? Mail dan jouw cv en motivatie zsm! 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280