Videomarketing stagiair bij hét nummer 1-contentmarketingbureau

Solliciteer direct
Bij: LVB Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

LVB Videomarketing is op zoek naar een veelzijdige stagiair videomarketing voor een HBO-stage van 20 weken.

Wat ga je doen?

Je helpt bijvoorbeeld bij het produceren van videoseries voor een van onze YouTube-kanalen of opdrachtgevers, zoals De mensen van de HSL voor NS (https://www.youtube.com/watch?v=xpWUpEZWdUc), de serie Uitblinker van de week voor Ziggo of de documentairereeks Achter de Knoppen voor Nuon (https://www.nuon.nl/grootzakelijk/energiekenners/achter-de-knoppen/).

Of je werkt mee aan videoproducties voor opdrachtgevers VodafoneZiggo (https://www.ziggo.nl/zakelijk/inspiratie/in-zaken/), ABN AMRO (https://www.abnamro.nl/nl/prive/hypotheken/actueel/waardeverhogers.html), Difrax, Bol.com, Sligro, KPMG, WNF of SNS Bank. Ook kan het zijn dat je een belangrijke bijdrage levert aan het opzetten van een branded YouTube-kanaal, zoals we onder meer deden voor het Wereld Natuur Fonds en ABN AMRO MeesPierson.

Wat bieden wij?

Het videomarketingteam van LVB Networks bestaat uit 13 enthousiaste, jonge professionals. Er heerst een informele en open sfeer. Als video-stagiair bij LVB ben je onderdeel van dit team van videomakers. Je bent niet ‘zomaar’ een stagiair, maar je draait volop mee.

Belangrijkste werkzaamheden tijdens deze stage: researchen, monteren, mee tijdens draaidagen en zelfstandig items maken. Dus: voorbereiding/scripting, draaien en montage. Omdat het om videomarketing gaat, schrijf je ook begeleidende teksten bij de video’s en plaats je video’s op YouTube. En denk na je na over de distributie van de video (en de gevolgen daarvan voor het eindproduct).

Wij werken onder meer voor A-merken als Nuon, Wereld Natuur Fonds, VodafoneZiggo, Bol.com, PostNL, Sligro, ABN AMRO, NS en Van den Assem. Videomarketing is een discipline binnen contentmarketingbureau LVB . Hierdoor is het voor stagiairs ook mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen bij de andere disciplines die zich bezighouden met content marketing, zoals PR & Online Marketing, Contentdesign en Content Marketing.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Gewenste eigenschappen:

 • Studie HBO (of WO) op het gebied van communicatie, media, design of entertainment
 • Affiniteit met videomarketing en YouTube
 • Ervaring met draaien en monteren is een voorwaarde
 • Nieuwsgierig en leergierig
 • Pro-actief en enthousiast
 • Creatief en denkt graag in beeld
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Niet bang om initiatief te nemen 
 • Zelfstandig maar ook goed in team kunnen werken
 • Goede sociale vaardigheden
 • In bezit van een rijbewijs is een pré
 • Beschikbaar vanaf september (eerder mag!)

Wie zijn wij?

LVB is hét nummer 1-contentmarketingbureau in Nederland. De belofte is eenvoudig: LVB zorgt voor méér merk- en propositiebekendheid én genereert leads. In Nederland zet LVB al jaren de norm op het gebied van contentmarketing. Het bureau heeft alle benodigde disciplines in huis; van strategie, creatie en productie tot media, technologie, distributie en conversie. Dit leidt tot de inzet en productie van (online) video campagnes, tv-formats, magazines, campagnecontent, public relations en social media campagnes. LVB werkt onder andere voor ABN AMRO, KPMG Meijburg, Ziggo, WNF, Nuon, Cisco, Livera, NS, Centraal Beheer en BlackRock. LVB was de afgelopen jaren de grote winnaar van de Nederlandse Content Marketing Awards en wint ook geregeld prijzen buiten Nederland. Kijk voor meer informatie op www.lvb.nl.

Solliciteren bij

Renée Brinkman. Je kunt de sollicitatiebrief met uitgebreide CV mailen. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Renée. Ze is bereikbaar op 033-422 00 85.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280