Video stagiair bij 'Bright'

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: januari 2020 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij een enthousiaste videomaker in opleiding en gaat je hart sneller slaan van tech? Het leukste tech-medium van Nederland:

BRIGHT zoekt een stagiair voor de online videoredactie.Start datum is in overleg.

In een innovatieve omgeving van internet, gadgets, social media en online video’s help je mee aan het maken van content voor Bright.nl en onze social kanalen. Als toekomstig online videoredacteur kom je hier aan je trekken.

Je krijgt een exclusief kijkje in de keuken van een redactie binnen een groot multimedia-bedrijf.Bright is het toonaangevende Nederlandse mediamerk over technologie, innovatie en lifestyle. Sinds 2005 is Bright vol van vernieuwing. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie, design en style. Naar de game-changers en de eye-openers.

Bright is sinds april 2015 onderdeel van het nieuwe RTL Z. Het Bright YouTube kanaal is het grootste Nederlandse tech-kanaal en het laatste technieuws lees je op Bright.nl. Sinds september 2015 heeft Bright een eigen tv-programma dat wekelijks uitgezonden wordt op RTL Z en RTL 7.

Ook organiseert Bright het grootste tech-festival van Nederland: Bright Day.

Wat ga je doen?

  • Filmen van video’s voor onze online kanalen
  • Monteren van video’s voor onze online kanalen
  • Foto’s en video’s geschikt maken voor publicatie
  • Publiceren op onze social kanalen
  • Onderwerpen bedenken voor ons YouTube kanaal
  • Meedenken hoe we gadgets kunnen testen

Wat bieden wij?

De stagevergoeding bedraagt € 350,- voor een stage van 4 of 5 dagen per week (bij minder dagen is het naar rato).

We gaan ervan uit dat de stagiair een OV-kaart heeft. Reiskosten buiten woon-werkverkeer worden vergoed.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Ben jij een echte gadgetfanaat?
  • Word jij enthousiast van internet, online communities en social media?
  • Volg jij minimaal een MBO-opleiding?
  • Heb je een gevoel voor beeld en taal? Dan ben je bij ons van harte welkom!

Wie zijn wij?

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders, via een van onze liveshows, via een van onze digitale platformen of misschien via een van onze dochterondernemingen?Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken, relaxen met een serie bij Videoland of Judge Me Niet bekijken op het kanaal van Concentrate op YouTube met je vrienden. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met RTL XL, Buienradar, Videoland, een netwerk van YouTube kanalen en verschillende programmawebsites en apps zijn we uitgegroeid tot een van de grootste online spelers. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland.‘Let’s Dance’, ‘Gabbers’, ‘Healthy Fest’ zijn verrassende live events uit de koker van onze live entertainmenttak. We investeren in Nederlandse films en internationale kaskrakers en hebben een eigen investeringstak die geld steekt in snel groeiende online initiatieven op uiteenlopende consumentenmarkten, zoals Reclamefolder.nl en Livis (voorheen iedereenEHBO.nl).Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Solliciteren bij

Anic van Damme

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280