Video stagiair bij #BOOS! (per direct)

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: mei 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

#BOOS is van BNNVARA. Dat is een publieke omroep, waar we informeren, raken, botsen, amuseren en aanzetten tot denken. En dat doen we eigenlijk door dingen te maken die betrokken, scherp, schokkend, origineel, grappig, irritant of gewoon fun zijn.

Wat ga je doen?

Als videostagiair help je ons bij het maken van afleveringen, docu’s, animaties en het invullen van onze socials. Ja, dat is een hoop. Bovendien gaan we de komende periode onze socials uitbouwen, en komt daar veel video bij kijken. Daarnaast spring je soms bij bij het maken van thumbnails, promo’s, posters, flyers en ander materiaal wat we maken voor de afleveringen of liveshows.  Als stagiair video ondersteun je ons dus bij:

 • het meedenken over nieuwe videocontent voor onze kanalen
 • het draaien van korte aanvullende video voor meerdere doeleinden
 • het editen van alle videocontent voor onze socialkanalen 
 • de editors van de animaties en de ‘reguliere’ beelden ondersteunen
 • het maken van thumbs, posters, afbeeldingen, etc.
 • het voorbereiden van nieuwe concepten en liveshows. Dus eigenlijk gewoon bij echt heel veel dingen. Maar wel allemaal leuke dingen.

Wat bieden wij?

Nou , sowieso bovenstaande stage met een duur van in ieder geval 5 maanden. Maar ook de kans om te werken, leren en groeien met een hecht team van gedreven makers binnen een van de grootste omroepen van Nederland. Waarbij inhoud net zo belangrijk is als verpakking en we nooit genoegen nemen met middelmaat. Wat eigenlijk betekent dat iedereen altijd moe is. Maar wel voldaan.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Maar wat moet ik allemaal kunnen dan?

We willen een multidisciplinair natuurtalent. Die ook nog een heel hard werkt. Want we willen de Champions League van medialand winnen. Klinkt misschien als een grap, maar we menen dit. We zoeken iemand die een studie doet in lijn met deze functie, maar vooral dat je aantoonbaar mee kan komen op onze redactie. Als jij in je vrije tijd de beste editor en animator van de wereld bent geworden, hoor je ons niet klagen. Ook vinden we het niet vervelend als je bijvoorbeeld ambitie, humor en een theelepel afkeer voor het establisment hebt. Ow, YouTube en internet daadwerkelijk interessant vinden zou fijn zijn. Houd in je achterhoofd dat het internet niet weet wat een 9 tot 5-mentaliteit is, dus jij ook niet. Dus nog even alles netjes op een rij:

 • Je kent Adobe Premiere, Photoshop en After Effects en/of Apple motion. En je zou willen zeggen dat je de koning van deze software bent, maar je moet toch een beetje bescheiden zijn bij een sollicitatie
 • Je werkt georganiseerd en raakt niet meteen in paniek als je twee dingen tegelijk moet doen. Dat gebeurt namelijk soms
 • Je hand hoeft niet vastgehouden te worden als je aan het werk bent, behalve als het wederzijds is
 • Je kan functioneren op een afdeling met meerdere mensen. Best belangrijk
 • Je wil dingen leren en luistert ook altijd daadwerkelijk naar feedback die je krijgt
 • Je barst niet meteen in tranen uit bij iedere deadline die je krijgt
 • Je bent meer van oppakken en oplossen
 • Je kan een tekst schrijven zonder fouten. In Nederlands én Engels
 • Pré: Je hebt rijbewijs B in de zak. En als je broeken draagt zonder zakken, dan in je tas

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Solliciteren bij

Marit Kos

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241