Technische stagiair voor fictiefilm en tv

Solliciteer direct
Bij: PV Fiction Vanaf: januari 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: In overleg Afstudeeropdracht: Mogelijk

PVPictures, (bekend van oa Mees Kees en Superjuffie!) is nu in pre-productie voor nieuwe projecten. Voor dezeprojecten zijn we op zoek naar een stagiair voor de technischedepartementen op de set. (Camera, Licht en Grip) Dewerkzaamheden vinden plaats op locatie, in Nederland, soms ookweekenden/nachten. Een flexibele instelling is dus een must.

Wat ga je doen?

We hebben maximaal 3 stageplekken, op elk departement 1 (camera, licht en grip) en afhankelijk van je interesse en opleiding zullen we samen kijken wat het beste past.

Elke stagiair ondersteund zijn departement en leert zo alle facetten van fictie films maken. Een combinatie van meerdere departementen maken is ook vaak mogelijk.

  • De camera stagiair zal bijv veel leren over lensfilters, accu's.
  • De licht stagiair alles over lampen maar ook electriciteit toevoer.
  • De grip stagiair leert alles over de bevestiging van de camera en hoe grip onmisbaar is voor een goed functionerende productie.

Wat bieden wij?

Een intensieve, uitdagende stage binnen een goed functionerend team, waarbij je zoveel kan leren als je zelf wil. De stagevergoeding is markt conform.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Is je interesse gewekt, ben je een aanpakker, heb je affiniteitmet theater en film?
  • Kun je en wil je je handen uit je mouwen steken?
  • Heb je gevoel en/of interesses voor fotografie en/ofelektrotechniek?
  • Studeer je aan een relevante MBO of HBO opleiding?
  • Weet je met zeer veel respect met anderen om te gaan?
  • Heb je geen 9-17 mentaliteit en ben je ALTIJD bereid ombuiten reguliere kantoortijden te werken, dus ook ALTIJD inhet weekend en ‘s avonds?
  • Rijbewijs benodigd: nee, maar de mogelijkheid om randstedelijk te overnachten is wel wenselijk.

Wie zijn wij?

S&V Fiction is een zusterbedrijf van PVPictures bv en is specialist op het gebied van (historisch) drama en comedy (op locatie) voor televisie: series als Bernhard Schavuit van Oranje en Beatrix Oranje Onder Vuur en recenter: De Ontmaskering van de Vastgoedfraude en Freddy, zijn van onze hand.

Solliciteren bij

Chris Derks. Geef duidelijk in je motivatiebrief aan voor welke stageplek je solliciteert (Camera, Licht of Grip)

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241