Technisch stagiair bij een productiebedrijf - bioscoopfilms en tvseries voor de jeugd en volwassenen

Solliciteer direct
Bij: PV Pictures Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: In overleg Afstudeeropdracht: Mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Lijkt jou het leuk en leerzaam om op een fictie filmset mee te werken? Wij biedeneen veelzijdige stage aan! Waarin alle aspecten van techniek op de set aan bod komen. Wij zijn opzoek naar 3 technische stagiairs die onze crew komen versterken.

Wat ga je doen?

Als technische stagiair krijg je een plekje toegewezen bij een van de technische departementen op de set. Je leert alle fijne kneepjes van het vak van de proffesionals waarmee je samenwerkt in jouw departement.

Wat bieden wij?

PV Fiction BV (voorheen S&V Fiction) en PVPictures BV maken dramaproducties voor de televisie en de bioscoop. Series als Bernard Schavuit van Oranje en Beatrix Oranje Onder Vuur en recenter: Morten, Gips, De ontmaskering van de Vastgoedfraude en Freddy, zijn van onze hand. Maar ook de Mees Kees reeksen, Dummie de Mummie, Meesterspion en Superjuffie.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Is je interesse gewekt, ben je een aanpakker?
  • Heb je geen 9-17 mentaliteit en ben je bereid ook in het weekend en ’s avonds te werken?
  • Wil jij achter alle technische in’s en out’s komen op een filmset?
  • Heb jij spierballen en ben jij niet vies om met zware spullen te sjouwen?
  • Rijbewijs is een pré, maar geen must.
  • Ben jij een teamplayer? Maar kan als het moet ook zelfstandig te werk gaan?

Wie zijn wij?

PVPictures, opgericht en geleid door Paul Voorthuysen, produceert bioscoopfilms en televisieseries voor de jeugd en volwassenen. Successen van de afgelopen jaren zijn de films Mees Kees, Mees Kees op kamp , Mees Kees op de Planken, Dummie de Mummie en Hoe duur was de Suiker. PVPictures was eerder ook verantwoordelijk voor de bekroonde films als Oeroeg, When The Light Comes en Mijn Vader Woont In Rio. Op dit moment wordt er gewerkt aan Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba, IJstijd en Spion.

Solliciteren bij

Marit Agter

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280