Stagiair videoredactie bij '&C'

Solliciteer direct
Bij: MediaLane Vanaf: juli 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

&C is het platform van Chantal Janzen. Met een mobiele app, online platform en maandelijks magazine is &C een multimediaal platform over mode, beauty, eten, reizen, lifestyle, wonen en human interest.

Vanaf juli 2018 komt er een stageplek vrij op de videoredactie van &C. Volg jij een opleiding tot videomaker, of studeer je bijvoorbeeld aan het Mediacollege? Heb je ervaring met het maken en editen van video’s, een scherp oog en goede smaak, gevoel voor detail? Ben je verslaafd aan YouTube en weet je precies welke video’s bij &C passen? Dan is deze stageplek echt iets voor jou.

Wat ga je doen?

Bij deze stage hou je je bezig met het editen van video’s voor &C, die zowel op onze website andc.tv als op ons YouTube-kanaal verschijnen. Je ondersteunt onze in-house videomaker ook bij het opzetten en draaien van nieuwe producties en zorgt er vervolgens voor dat deze helemaal in onze stijl ge-edit worden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Jij bent…

  • een zelfstandige assertieve werker
  • creatief en punctueel
  • een denker op HBO-niveau
  • uitstekend in Adobe Premiere Pro en After Effects
  • in staat om creatieve video’s te bedenken, te creëren en te editen
  • stressbestendig

 Jij hebt….

  • affiniteit met de onderwerpen mode, beauty, eten, reizen, lifestyle, wonen en human interest
  • oog voor detail
  • zowel redactionele als productionele interesse
  • zin om stage te lopen bij een jong en dynamisch bedrijf

Wie zijn wij?

MediaLane Holding is een all-round productiehuis, opgericht in februari 2014 door Iris van den Ende, bestaande uit de volgende ondernemingen: MediaLane, Niehe Media, OnLane, LiveLane, Mr. & Mrs. Lane en &C Media. In een creatief kantoorpand aan de Veemkade in Amsterdam werken alle disciplines aan diverse producties samen op het gebied van: televisie in de breedste zin van het woord, online video’s, online marketing, e-commerce, live entertainment en print. Kwaliteit en talent, zowel voor als achter de schermen, staat bij ons centraal.

Solliciteren bij

Anneke Bleeker. Stuur je motivatie + cv ter attentie van Anneke Bleeker onder vermelding van ‘Stage Video &C’.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271