Stagiair videoproductie bij NPO 3FM!

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: mei 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

NPO 3FM is dé publieke radiozender die zich richt op de jongeren tussen 15 en 35 jaar. Het is een dynamische zender waarbij NPO 3FM veel meer omvat dan alleen radio; de zender is inmiddels niet meer weg te denken op vele concerten, festivals en andere evenementen. Ook heeft de zender in de loop der jaren eigen evenementen ontwikkeld, zoals de 3FM Awards en 3FM Serious Request. Grenzeloze liefde voor muziek is wat 3FM drijft. Net als onze drang om te vernieuwen. Gelukkig maar, want het mediagebruik bij jongeren verandert in rap tempo. NPO 3FM heeft de ambitie om daar goed op aan te sluiten. Bijvoorbeeld door een breed aanbod van videocontent.

Wat ga je doen?

Je produceert videocontent voor de online kanalen van 3FM. Denk aan registraties van optredens, concerten en festivals. Maar ook aan promotievideo’s en content voor onze social kanalen. Dat doe je door concepten te bedenken, te filmen en te editen.

Wat bieden wij?

Een te gekke tijd bij NPO 3FM, waar je onderdeel van het team bent, je veel leert & doet en je bent bij de tofste evenementen zoals 3FM Exclusive en een zomer vol festivals.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je weet je weg perfect te vinden in verschillende Adobe Creative Cloud softwareprogramma’s. Kent blind de weg binnen Premiere Pro
  • Je pikt dingen snel op en bent initiatiefrijk
  • Je bent creatief en kan je inhoudelijk nieuwe en toffe items bedenken
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op videogebied
  • Je hebt affiniteit met 3FM en liefde voor muziek
  • Je stuurt een portfolio mee

Wie zijn wij?

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Solliciteren bij

Henri Paulussen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241