Stagiair videoproductie bij NPO 3FM!

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

NPO 3FM is dé publieke radiozender die zich richt op de jongeren tussen 15 en 35 jaar. Het is een dynamische zender waarbij NPO 3FM veel meer omvat dan alleen radio; de zender is inmiddels niet meer weg te denken op vele concerten, festivals en andere evenementen. Ook heeft de zender in de loop der jaren eigen evenementen ontwikkeld, zoals de 3FM Awards en 3FM Serious Request. Grenzeloze liefde voor muziek is wat 3FM drijft. Net als onze drang om te vernieuwen. Gelukkig maar, want het mediagebruik bij jongeren verandert in rap tempo. NPO 3FM heeft de ambitie om daar goed op aan te sluiten. Bijvoorbeeld door een breed aanbod van videocontent.

Wat ga je doen?

Je produceert videocontent voor de online kanalen van 3FM. Denk aan registraties van optredens, concerten en festivals. Maar ook aan promotievideo’s en content voor onze social kanalen. Dat doe je door concepten te bedenken, te filmen en te editen.

Wat bieden wij?

Een te gekke tijd bij NPO 3FM, waar je onderdeel van het team bent, je veel leert & doet en je bent bij de tofste evenementen zoals 3FM Exclusive en een zomer vol festivals.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je weet je weg perfect te vinden in verschillende Adobe Creative Cloud softwareprogramma’s. Kent blind de weg binnen Premiere Pro
  • Je pikt dingen snel op en bent initiatiefrijk
  • Je bent creatief en kan je inhoudelijk nieuwe en toffe items bedenken
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op videogebied
  • Je hebt affiniteit met 3FM en liefde voor muziek
  • Je stuurt een portfolio mee

Wie zijn wij?

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is van iedereen en voor iedereen. De NPO staat voor een brede publieke omroep met een rijke en gevarieerde programmering. We zorgen voor de programmering en de distributie van programma’s via radio-, televisie-, internet- en (digitale) themakanalen. Omroepen en hun programmamakers vormen de creatieve en inhoudelijke bron voor een rijk en gevarieerd media-aanbod. Samen met hen werkt de NPO continue aan vernieuwing en zoeken we nadrukkelijk de interactie met de kijker en luisteraar.De NPO staat als organisatie midden in een sterk veranderend medialandschap. We spelen scherp in op nieuw mediagedrag en digitalisering. Een ambitieuze en publieksgerichte koers is uitgezet, en die vraagt om een visie, samenspel, verbinding en daadkracht.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren bij

Henri Paulussen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241