Stagiair Video productie

Solliciteer direct
Bij: Imago Mediabuilders Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 38 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto op basis van fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij op zoek naar een stage als videoproducer, cameraman/vrouw, editor of camjo? Ben je klaar om de praktijk te ervaren in plaats van de hele tijd met je neus in je studieboeken te zitten? Wij zijn op zoek naar een stagiair die zich graag bezighouden met videoformats bedenken, video’s maken en videomarketing m.b.v. social media.

Wat ga je doen?

De stage van videoproducer heeft heel veel aspecten. Je krijgt de gelegenheid om je persoonlijke voorkeur in je stage naar voren te laten komen. Ben je een regelneef, dan mag je meewerken aan de voorbereidingen. Ben je een technicus, dan mag je je verdiepen in bijvoorbeeld audiotechnieken. Ben je meer van de verhalen schrijven, dan kun je een bijdrage leveren aan het schrijven van scripts en call-sheets of je bezig houden met social media. Wij willen graag dat je een leerzame stage hebt!

Imago Mediabuilders heeft veel ervaring in het begeleiden van stagiairs. Na een paar inwerkdagen wordt je zo snel mogelijk (onder begeleiding) ingezet op echte opdrachten. We stellen ons op het standpunt dat je heel veel fouten mag maken, want daar leer je het meeste van! We werken voor hele grote bedrijven, maar ook voor kleinere. Dat maakt het werk heel erg afwisselend.

Wat bieden wij?

Wij..

 • Bieden een stage waar je kunt ontdekken waar jouw kracht ligt
 • Bieden voldoende begeleiding om heel veel te leren
 • Laten jou werken met echte opdrachtgevers
 • Hebben een jong en creatief team waar jij direct onderdeel van bent
 • Bieden jou, niet geheel onbelangrijk, een stagevergoeding

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Stuur dan gelijk jouw motivatie en CV. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Jij..

 • Volgt een gerichte MBO of HBO opleiding
 • Werkt mee aan het bedenken, maken en verspreiden van video’s
 • Vindt het leuk om meer van cameratechnieken te leren
 • Vindt het leuk om meer van video-editing te leren
 • Vindt het leuk om meer over videomarketing te leren
 • Laat je handjes graag wapperen

Wie zijn wij?

Imago Mediabuilders is de supermarkt op het gebied van mediaproducties. Onze opdrachtgevers komen bij ons voor alle soorten van online en offline mediaproducten. Dat doen we met een ploeg van ongeveer 25 redacteuren, designers, IT-ers, uitgevers, videographers, camjo’s en andere specialisten. Imago Mediabuilders is gevestigd in het centrum van Amersfoort, op loopafstand van het station.

Solliciteren bij

Rik Jansen. Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Rik Jansen via: 033-4750422.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241