Stagiair video en sociale media (per direct)

Solliciteer direct
Bij: Clipjesfabriek Vanaf: september 2019 Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij full time stage (HBO/WO).€ 100,- bruto bij full time stage (MBO). Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Bij de Clipjesfabriek werken wij met een team van young professionals aan video’s voor bedrijven/instellingen om te publiceren via sociale media, website en/of publieke omroep. De video’s hebben als doel het vergroten van loyaliteit, bereik, creativiteit, innovatie en omzet.

Wij stellen een elftal samen dat bestaat uit HBO- en MBO-talenten die vanaf maandag 2 september 2019 samen van start zullen gaan en deze periode sluiten we af met een spetterend eindfeest op vrijdag 31 januari 2020.

 

Wat ga je doen?

Iedere stagiair binnen de fabriek moet een opname kunnen voorbereiden en monteren. Sommigen kunnen ook interviewen, vormgeven en/of animeren.

Ook hebben wij mensen nodig die de sociale media een ‘boost’ kunnen geven, gespecialiseerd zijn in audio of met een drone kunnen vliegen. Benieuwd hoe een stage bij de Clipjesfabriek er precies uit ziet? Bezoek dan ons YouTube-kanaal 'Clipjesmakers' voor alle behind-the-scènes video’s en onze eigen videoproducties!

Wat bieden wij?

Een uitdagende stage, goede begeleiding, workshops op het gebied van camera, montage, animatie en interview én natuurlijk werkervaring bij grote opdrachtgevers. En natuurlijk stagevergoeding.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent enthousiast en nieuwsgierig
  • Je toont initiatief en weet van aanpakken
  • Je bent creatief en weet hoe je innovatie schrijft
  • Je hebt ervaring met montage en/of camera en/of animatie en/of geluid
  • Je bent een teamplayer en houdt van een vrimibo

Wie zijn wij?

Clipjesfabriek (Almere) maakt video’s voor social media, websites, lokale en regionale omroep en ontwerpt social media campagnes. De nieuwste media worden zo ingezet bij het vergroten van loyaliteit, bereik, creativiteit, innovatie en omzet.

Solliciteren bij

Alexander de Waardt. Om bij de selectie te komen moet je wel geselecteerd worden. Stuur je sollicitatie met cv, motivatie én je portfolio, showreel of een video waar je trots op bent. Doe het snel, want vol is vol!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241