Stagiair video assist bij Hollands Hoop 3

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: januari 2019 Duur: In overleg Voor: 38 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Voor het derde seizoen van de televisie serie Holland Hoop zijn we op zoek naar een stagiair video assist.Hollands Hoop wordt geregisseerd door Dana Nechushtan en de scenario’s zijn in handen van Franky Ribbens. Hoofdrollen worden vertolkt door o.a Marcel Hensema, Kim van Kooten, Martijn Lakemeier en Hadewych Minis.

Wat ga je doen?

Centraal staat het bedienen van de video assist en het ondersteunen van het camera & regie team. Het camerateam staat onder leiding van D.O.P. Bert Pot & focuspuller Mark du Plessis.

Wat bieden wij?

Een stageplek bij een van de meest wervelende series van Nederland en een kans samen te werken met de besten uit het filmvak.

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zoeken iemand die: 

  • affiniteit heeft met film & het camera/regie departement
  • een gedeelte of de volledige periode beschikbaar is (draaiperiode midden januari tot en met eind juli 2019)

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Solliciteren bij

Sanne Piersma

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241