Stagiair technische productie

Solliciteer direct
Bij: Stepping Stone Producties Vanaf: februari 2019 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: De vergoeding wordt bepaald op basis van leeftijd, ervaring, opleiding etc. Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Stepping Stone Producties is op zoek naar een enthousiaste technische productie stagiair voor tenminste 3 maanden. Stepping Stone maakt tv programma's maar ook online video's. Zo maken wij onder andere 'De Handhavers' op SBS 6 en 'De Slet van 6 VWO' voor NPO start. We zijn een klein, enthousiast bedrijf en gevestigd in Amsterdam.

Wat ga je doen?

We zoeken iemand die enthousiast wordt van techniek en van alles wat daarbij komt kijken. Wat je namelijk gaat doen is onder andere de in- en uitgifte van al onze camera equipment en bijbehorende spullen beheren. Dus je houdt de in- en uitgifte van deze spullen bij, kijkt of alles goed is terug gekomen en bereidt de spullen weer voor zodat het opnieuw netjes meegegeven kan worden. Daarnaast willen we je kennis laten maken met onze montage sets. Denk bijvoorbeeld aan het helpen met het inladen van gedraaid materiaal en technische problemen samen met het externe facilitaire bedrijf oplossen. Maar je kan ook zelf leren filmen en daarna zelf het gedraaide materiaal monteren. Zo krijg je veel inzicht in het werk en vrijheid in je werkzaamheden, ook krijg je veel ruimte om eigen initiatief te tonen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een echte werk/leerstage aan. Zo mag je veel eigen initiatief tonen en o.a. ontdekken hoe je een goede video maakt maar zal je ook veel kunnen leren van onze producers. Tevens bieden wij naast een gezellige sfeer met vrijdagmiddag borrels, een marktconforme stagevergoeding aan en elke dag een goede lunch.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Belangrijk is dat je technisch onderlegd bent, nieuwsgierig bent naar hoe systemen in elkaar zitten en technische problemen graag wil oplossen. Maar wat ook vooral belangrijk is dat je nauwkeurig kan werken en leergierig bent.

Wie zijn wij?

Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons.

Solliciteren bij

Larissa Geuke. Ben je geïnteresseerd en vanaf 1 februari en ten minste beschikbaar voor een stage? (periode kan in overleg wijzigen naar eigen behoefte) Reageer dan snel!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241