Stagiair Promoregisseur

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: mei 2018 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

De afdeling Promo Productions van RTL Nederland is op zoek naar stagiairs die heel graag willen leren om nog beter en sneller video te monteren. Wij gaan jou leren om als de beste promo’s te maken. Promo's motiveren, inspireren, enthousiasmeren, fascineren, vermaken en informeren dagelijks de tv-kijker. Elke promo die hier op de afdeling gemaakt wordt, ondergaat het hele traject van materiaal opvraag tot ondertitels, van (audio)vormgeving tot voice over.

Wat ga je doen?

Je voorziet promo’s van de juiste vormgeving en zorgt ervoor dat deze uitzendklaar zijn. Als je de workflow onder controle hebt, kun je je ook gaan bezighouden met het zelf bedenken en monteren van promo’s en allerlei andere uitingen voor zowel televisie als social media.

Wat bieden wij?

Een leuke en leerzame stage waarbij je goed begeleid wordt door ervaren regisseurs en editors. RTL biedt ruimte voor eigen initiatief en eigen verantwoordelijkheid in een uitdagende omgeving die geen dag hetzelfde is.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Jij….vindt alles dat met video te maken heeft het leukste dat er is…wil supergoed en snel video leren monteren…weet nu al dat je er later je werk van wil maken….kunt heel nauwkeurig werken en neemt je werk serieus…kunt creatief denken….ook als je onder tijdsdruk staat….hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel….en vindt het een kick dat je werk te zien is op de televisie en social media. 

Waar ben je goed in?

  • Degelijke kennis van beeldtaal, beeldritme, hedendaagse muziekhits, Nederlandse en Engelse taal.
  • Technische affiniteit.
  • Ervaring met monteren.
  • Inlevingsvermogen in de look en feel van de zenders en de belevingswereld van de bijbehorende doelgroepen.
  • Creatief en vernieuwend kunnen denken.
  • Stressbestendig, accuraat, flexibel en communicatief sterk.

 

 

 

Wie zijn wij?

RTL Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL in Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Solliciteren bij

Rianne Mertens: Vind je de vacature interessant en herken je je in dit profiel? Stuur dan je motivatiebrief en cv.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marcel Schavemaker, Promo Productions:


 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271