Stagiair Promo Regisseur en Editor

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Jij….vindt alles dat met video te maken heeft het leukste dat er is…wil supergoed en snel video leren monteren…weet nu al dat je er later je werk van wil maken….kan heel nauwkeurig werken en neemt je werk serieus…kan creatief denken….ook als je onder tijdsdruk staat….hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel….en vindt het een kick dat je werk te zien is op de televisie en social media.

Wat ga je doen?

Je voorziet promo’s van de juiste vormgeving en zorgt ervoor dat deze uitzendklaar zijn voor zowel televisie als onze social media kanalen. Als je de workflow onder controle hebt, kan je je ook gaan bezighouden met het zelf bedenken en monteren van promo’s en allerlei andere uitingen voor zowel televisie als social media.

Wat bieden wij?

De afdeling Promo Productions van RTL Nederland is op zoek naar stagiair die niets liever willen dan leren om video te monteren.

Wij gaan jou leren om als de beste promo’s te maken. Promo's motiveren, inspireren, enthousiasmeren, fascineren, vermaken en informeren dagelijks de tv-kijker. Elke promo die hier op de afdeling gemaakt wordt, ondergaat het hele traject van materiaal opvraag tot ondertitels, van (audio)vormgeving tot voice over.

Herken jij jezelf in dit profiel?

-Degelijke kennis van beeldtaal, beeldritme, hedendaagse muziekhits, Nederlandse en Engelse taal

-Technische affiniteit

-Ervaring met monteren

-Inlevingsvermogen in de look en feel van de zenders en de belevingswereld van de bijbehorende doelgroepen

-Creatief en vernieuwend kunnen denken

-Stressbestendig, accuraat, flexibel en communicatief sterk

-Thuis in social media

Wie zijn wij?

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders, via een van onze liveshows, via een van onze digitale platformen of misschien via een van onze dochterondernemingen? Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken, relaxen met een serie bij Videoland of Judge Me Niet bekijken op het kanaal van Concentrate op YouTube met je vrienden. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met RTL XL, Buienradar, Videoland, een netwerk van YouTube kanalen en verschillende programmawebsites en apps zijn we uitgegroeid tot een van de grootste online spelers. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland. ‘Let’s Dance’, ‘Gabbers’, ‘Healthy Fest’ zijn verrassende live events uit de koker van onze live entertainmenttak. We investeren in Nederlandse films en internationale kaskrakers en hebben een eigen investeringstak die geld steekt in snel groeiende online initiatieven op uiteenlopende consumentenmarkten, zoals Reclamefolder.nl en Livis (voorheen iedereenEHBO.nl). Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Solliciteren bij

Marcel Schavemaker

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280