Stagiair Multimedia Producer

Solliciteer direct
Bij: Voicebooking.com Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Content, content en nog eens content, dat is waar het in de online wereld om draait. Alleen al in Nederland worden duizenden video’s per jaar gemaakt. En veel van die producties schreeuwen om een professionele voice-over. Wij zijn Voicebooking.com, in 2011 introduceerden we ’s werelds eerste webshop voor voice-overs. Onze klanten boeken in vier stappen een voice-over, die wij leveren met de snelheid van het geluid. Oké, meestal binnen één werkdag ;-).Sinds 2014 zijn we marktleider in Nederland en België. En nu rollen we ons concept uit naar andere landen.

Wat ga je doen?

  • Je gaat helpen bij de opname en de audio en video editing van onze eigen video content (vlogs)
  • Je helpt onze audio engineer met het editen en masteren van voice-over opnames en maakt kennis met mixing en mastering van complete AV-producties zoals uitleganimaties, radio/TV commercials, brand video’s en podcasts
  • Je leert hoe het werken in een geluidsstudio er aan toe gaat en wat er allemaal bij komt kijken 

We stemmen de stage af op jouw kwaliteiten en leerwensen. Ook zorgen we ervoor dat je een eigen, uitdagend, project kan uitvoeren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een toffe en leerzame stage in een jonge omgeving, waar ruimte is voor eigen initiatief. De stageperiode is 5 maanden en start op 2 september 2019. Je werkt 40 uur per week in Amsterdam. Afstuderen is ook mogelijk. De stagevergoeding is € 250,- per maand.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een relevante media-opleiding of bent een steengoede autodidact
  • Je hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en schrift
  • Handig met Premiere
  • Basiskennis van ProTools of een soortgelijk HD recording programma 
  • Ambitieus en je hebt passie voor online, audio/video en media 
  • Hands-on mentaliteit en pro-actieve houding

Wie zijn wij?

Voicebooking.com is de eerste webshop voor professionele voice-overs en is daarmee het snelstgroeiende stemmenbureau van Nederland. Via deze website kunnen mensen gemakkelijk en snel een voice-over in verschillende talen bestellen. Op dit moment zijn we hiermee ‘hofleverancier’ voor Spotify en hebben we klanten uit binnen en buitenland.

Solliciteren bij

Hylke Vlierhuis

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271