Stagiair Motion Graphic bij 'Comedy Central, SPIKE & MTV'

Solliciteer direct
Bij: Viacom Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk English speaking

De on-air design afdeling van Viacom is verantwoordelijk voor de look and feel van de zenders Comedy Central & SPIKE voor meer dan 10 landen. Naast de identiteit van de zenders werken wij aan onder andere 360 campagnes en het uiterlijk van shows als Ink Master, The Roast, World Fighting League etc.

Wat ga je doen?

Als stagiair werk je samen met een team van getalenteerde (motion) graphic designers die je, naast je dagelijks werk, je de vrijheid geven om je te ontwikkelen als motion designer binnen de broadcast wereld.

Denk jij in bewegingen en heb je een goed gevoel voor humor? Dan ben jij wellicht de motion designer die wij zoeken!

Wat bieden wij?

De kans om te werken met echte on- en off-air contentRuimte om je te ontwikkelen als motion designerJe werkt met professionals uit de broadcast en design industrie die je ondersteunen in je dagelijkse werkzaamhedenDe ervaring onderdeel te zijn van een creatief team

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Een pro-actief persoon die goed in teamverband kan werken
  • Een relevante studie (MBO/HBO)
  • Vloeiend in de Nederlandse taal Proficient in English
  • Ervaring in Adobe After Effects, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator““ Kennis van Cinema 4D is een plus
  • Affiniteit met de content en visuele stijl van de zenders Comedy Central & SPIKE

Wie zijn wij?

Viacom Benelux is onderdeel van Viacom International Media Network, in de Benelux heeft Viacom in haar merkenportfolio: Nick Jr., Nickelodeon, MTV, Comedy Central en Spike. Als een van ’s werelds meest toonaangevende entertainment content organisaties weten we wat onze kijker zoekt en leveren over de hele wereld televisie, motion pictures en een breed aanbod van digitale media. Voor alle zenders in onze portfolio voeren we een lokale strategie waarbij we kijken welke shows en activiteiten het beste passen bij onze fans in Nederland en België. Viacom Benelux haar fans via de free to air kanalen MTV, Nickelodeon, Nick Jr., Spike en Comedy Central. Viacom Benelux is ook actief in de Pay TV markt met verschillende digitale kanalen zoals MTV Brand New, Nick Jr., Nicktoons, NickMusic, Comedy Central Family en Comedy Central Extra.

Solliciteren bij

Carmen Gonzalez Rodriguez

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280