Stagiair montage & camera bij 'RTL Concentrate en Bold'

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Ben jij een echte YouTube-kijker en social-media fanaat en ben je een mega talent in editten en filmen? Dan zijn wij opzoek naar jou!RTL MCN is op zoek naar een camera/edit-stagiair voor de youtube kanalen Concentrate, Bold en Velvet.

Bezit je naast technische kennis ook nog over de nodige creativiteit en humor dan ben je precies wat wij zoeken!

Wat ga je doen?

Tijdens je stage krijg je bij RTL MCN de mogelijkheid om zelfstandig mee te werken aan jouw favoriete YouTube-kanalen en bijbehorende social media kanalen. Je doet een relevante MBO of HBO studie en kent programma’s als Adobe Premiere, Photoshop en After Effects als je broekzak.Jij ondersteunt het team in het monteren en filmen van verschillende video’s voor alle digitale kanalen van de Concentrate-kanalen.

Je bent een volwaardig lid van een team vol jonge content creators en ondersteunt bij lopende programma’s/items en algemene productionele taken. Je werkt nauw samen met het team om alle video-uploads tot een succes te maken. Samen met de productie collega’s werk je mee aan de online content op de kanalen van Concentrate, Velvet en Bold.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bezit over een gezonde dosis media-ambitie en je bent volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in internet, tv, muziek alles wat met de online popculture te maken heeft. (GIF's! Memes! Viral video’s! Alles!). Je hebt een flexibele instelling en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je denkt flink out-of-the-box. Je bent snel, creatief en kunt goed intensief samenwerken met een klein, gemotiveerd team. Het bezit van een rijbewijs B is een must.Wat verwachten we van jou als stagiair:

  • Dat je kunt werken met diverse programma’s uit het Adobe pakket (Premiere Pro, Photoshop etc.) dat je (na feedback) een volledig product kunt aanleveren.
  • Dat je een goede basiskennis camera hebt.
  • Dat jij als enthousiaste student, zo goed als 24/7 online te vinden bent en precies weet wat er speelt op YouTube en Instagram.
  • Snapt dat ieder platform zijn eigen ‘content wetten’ heeft, die opgevolgd en naadloos op elkaar afgestemd moeten worden.
  • Dat je iemand bent die adaptief is en binnen een proces makkelijk kan schakelen tussen bedenken – maken – publishen – leren – en weer snel aanpassen.
  • Dat je bereid bent om hard te werken en in staat bent om iets af te maken wanneer dat nodig is.
  • Dat je een goede teamplayer bent en heel leergierig.

Wie zijn wij?

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders, via een van onze liveshows, via een van onze digitale platformen of misschien via een van onze dochterondernemingen?Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken, relaxen met een serie bij Videoland of Judge Me Niet bekijken op het kanaal van Concentrate op YouTube met je vrienden. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met RTL XL, Buienradar, Videoland, een netwerk van YouTube kanalen en verschillende programmawebsites en apps zijn we uitgegroeid tot een van de grootste online spelers. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland.‘Let’s Dance’, ‘Gabbers’, ‘Healthy Fest’ zijn verrassende live events uit de koker van onze live entertainmenttak. We investeren in Nederlandse films en internationale kaskrakers en hebben een eigen investeringstak die geld steekt in snel groeiende online initiatieven op uiteenlopende consumentenmarkten, zoals Reclamefolder.nl en Livis (voorheen iedereenEHBO.nl).Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Solliciteren bij

Cosmo de Vos

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280