Stagiair mediamanager bij een jong aanstormend productiebedrijf

Solliciteer direct
Bij: Concept Street Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij een liefhebber van techniek, weet jij wat codecs en containers zijn, heb jij kennis van AVID en algemene kennis van videobestanden en het transcoderen daarvan?

Ben jij een aanstormend mediamanager en wil je ervaring op doen bij een jong en creatief productiebedrijf in Hilversum? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je ondersteunt onze mediamanager met het maken van exports, het aanleveren van promo’s en afleveringen, het digitaliseren van videobestanden en het importeren van beelden in de montage-omgeving ter ondersteuning van de programmamaker ook zul je de geïmporteerde beelden beschrijven en archiveren.


Je bent nauwkeurig, kalm en denkt logisch na, kunt overzicht behouden en prioriteiten stellen en bent goed in regelen en plannen van bijvoorbeeld een postproductie proces. Ook valt een stukje coördinatie bij het inrichten van werkplekken onder jouw verantwoordelijkheid en bijvoorbeeld het opzetten van accounts voor freelancers en nieuwe collega’s.

Wat bieden wij?

Een enerverende stage in een klein, jong en dynamisch bedrijf. Je wordt een-op-een begeleidt, maar je krijgt ook alle vrijheid om je zelfstandig te ontplooien.

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zoeken iemand met goede dosis humor. Ook loop je niet weg voor je verantwoordelijkheid en heb je geen 9/5 mentaliteit! Nieuwsgierig? Reageer dan snel en wie weet zien we elkaar binnenkort!

Wie zijn wij?

Concept Street is een nieuw creatie- en productiebedrijf in Hilversum en produceert onder andere een modeprogramma met Fred van Leer voor TLC. Het bedrijf is opgericht door Roy Aalderink, Peter Lubbers en Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), de Amerikaanse studio die onder andere bekend is van Fargo, The Handmaid’s Tale, James Bond, Survivor en The Apprentice.

Solliciteren bij

Tiba Prins

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280