Stagiair High End AV-techniek

Solliciteer direct
Bij: Broadcast Rental Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Ben jij opzoek naar een uitdagende technische stage met doorgroeimogelijkheden?

Wat ga je doen?

Je wordt meegenomen in het volledige arbeidsproces. Dit bestaat uit het voorbereiden, opbouwen en bedienen van high-end AV-apparatuur. Dit vindt zowel intern als op locatie plaats.

Broadcast Rental bestaat uit een klein hecht team, waar je direct onderdeel van uit zal gaan maken.

Tijdens de werkzaamheden bij Broadcast Rental kom je bij diverse facilitaire media-bedrijven over de vloer waardoor je jou netwerk snel uitbreidt en er een brede kennis van de broadcasting-industrie ontstaat.

Wat bieden wij?

Een plek in een kleine dynamische organisatie, waar de mensen zorg dragen en zich verantwoordelijk voelen dat er een zo hoogwaardig mogelijk product wordt geleverd. Hoewel er vaak projecten buiten de deur zijn, wordt er op het kantoor altijd met zijn allen geluncht rond de grote kantinetafel en hebben we een grote voorliefde voor verse gevulde koeken en worstenbroodjes. Als je een aanvulling op ons team blijkt, dan zijn er absoluut mogelijkheden tot een vaste aanstelling.

Herken jij jezelf in dit profiel?

De student heeft een assertieve instelling en heeft een goed vermogen technische installaties snel te doorgronden.

Wie zijn wij?

Broadcast Rental knoopt met toegewijde experts alle mogelijke technische en facilitaire behoeften aan elkaar voor de wereldwijde broadcastindustrie. Gevestigd in Hilversum levert Broadcast Rental al meer dan tien jaar zogeheten turnkey oplossingen, verhuurt high-end broadcastapparatuur en is het vooral gespecialiseerd in draadloze producten en systemen. Broadcast Rental was en is onder andere betrokken bij grote evenementen zoals de Europa Leaguefinale, het WK voetbal, de Champions League, de Olympische Spelen (zowel zomer als winter), de Tour de France, Wimbledon, de MTV European Music Awards en talloze andere muziek- concerten. Bovendien is het bedrijf achter de schermen volop actief in het Formule I-seizoen.

Solliciteren bij

Alissa Jalink

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280