Stagiair Editor bij 'NPO Focus'

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 275,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

NPO Focus is een nieuw online platform waarop beeldmateriaal van alle publieke omroepen wordt ontsloten en wordt voorzien van tekst en beeld voor duiding en achtergrondinformatie.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden voor onze stagiair behelzen voornamelijk het (her)monteren van beelden uit het omroeparchief en hij of zij maakt beeld- en videocontent voor sociale media.

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zoeken iemand met ervaring met monteren.

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Richard van Montfrans

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271