Stagiair Edit & Camera

Solliciteer direct
Bij: SOON media Vanaf: februari 2020 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 200,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Bij deze stage doe je ervaring op bij maar liefst twee bedrijven tegelijk! Je werkt zowel bij SOON media als bij De Voorleeshoek. Bij SOON media maken we content voor veel verschillende klanten (NS, FaceCulture, Frans Hals Museum, Partos, TedX). Dit begint vaak bij een strategie, en resulteert in het produceren van (video)content. Je zult aanhaken bij onze wekelijkse redactiemeeting. Hierin bedenken we wat we voor onze klanten gaan maken, en hoe we dit gaan doen. Daarna gaan de video's in productie, waar je een grote rol in zult spelen qua filmen en montage.Daarnaast leer je bij De Voorleeshoek hoe het is om te werken aan een video-platform. Je denkt mee over de verschillende formats en de helpt mee aan de productie daarvan.

Wat ga je doen?

Je kunt bij ons meedraaien met het hele maakproces: van strategie tot en met productie. Je sluit aan bij onze wekelijkse redactie-meeting, waar we alle opdrachten bespreken en ideeën bedenken. We bespreken dan ook wie welke taken op zich gaat nemen. Daarmee kunnen we de stage op jouw wensen aan laten sluiten.Daarnaast krijg je van ons een eigen project om gedurende je stage te ontwikkelen. Dit bedenken we samen met jou, en is bedoeld om jouw eigen creativiteit in kwijt te kunnen en om van te leren.

Wat bieden wij?

  • Een stageplek van 3 tot 6 maanden, bij voorkeur full time (part time in overleg)
  • Leren bij twee bedrijven tegelijk: SOON media & De Voorleeshoek
  • Een leerzame en dynamische stage in een jong en ondernemend team
  • Stagevergoeding
  • Een professioneel team om mee te werken en van te leren
  • Veel ruimte voor input van eigen ideeën en wensen

Herken jij jezelf in dit profiel?

Jij bent een bevlogen student op een audiovisuele opleiding (mbo/hbo).

Je bent leergierig, en zoekt graag overal naar het mooiste verhaal. Voor jou ligt de uitdaging erin om deze verhalen te vertalen naar een goed video-concept, en dit zo mooi en goed mogelijk vorm te geven (monteren/filmen).

Ten slotte heb je affiniteit met onderwerpen als kunst, duurzaamheid en muziek.

Wie zijn wij?

SOON media is een videobedrijf in Amsterdam. Wij adviseren over video-strategie en maken video-concepten. Wij geloven namelijk dat video hét geschikte medium is om verhalen te vertellen.SOON houdt zich bezig met video van a tot z. Dit betekent dat we voor onze klanten een video-strategie uitzetten, concepten ontwikkelen, produceren en adviseren over distributie.

Solliciteren bij

Marije Dunning. See you SOON?Interesse? We zien graag de video’s en andere dingen die je hebt gemaakt van jouw hand waar je het meest trots op bent. Reageer vóór 20 december en stuur ons linkjes naar je werk samen met jouw motivatie en CV.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280