Stagiair Data handler op de set van een nieuwe dramaserie

Solliciteer direct
Bij: Talpa Producties Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Talpa Fictie is per juni 2018 op zoek naar een Data handler stagiair op de set van een nieuwe dramaserie

Heb jij altijd al willen weten hoe het eraan toe gaat op een filmset en is camerawerk helemaal jou ding? Dan is dit dé kans om mee te werken aan een gloednieuwe Nederlandse dramaserie! Je ondersteunt de cameracrew en bent verantwoordelijk voor de dataverzameling. Als spil in het web verleen jij een onmisbare rol in het team en leer jij de belangrijkste facetten op het gebied van filmproductie.

Wat ga je doen?

  • Ondersteunen camera assistent/focuspuller op de set
  • Clapperloader op de set
  • Data inladen tijdens en na de draaidag

Wat bieden wij?

  • Leuke stageplek waar je deel uit maakt van een ervaren ploeg
  • Kennis op doen over alle facetten van een dramaserie, specifiek camera department

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Gedreven persoonlijkheid die graag ervaring opdoet in cameratechniek
  • Geen 9-tot-5 mentaliteit
  • Is eventueel in het weekend en avonden beschikbaar i.v.m. onregelmatige diensten
  • Fulltime beschikbaar in de periode van 4 juni tot eind november, mag ook een gedeelte hiervan in overleg (bijvoorbeeld vanaf augustus t/m november)
  • Rijbewijs is geen pre. OV is voldoende. Draailocaties bevinden zich voornamelijk in Amersfoort.

Wie zijn wij?

Talpa Holding gevestigd in Laren, is de onderneming die een aantal belangrijke activiteiten van John de Mol omvat. De groep van bedrijven richt zich op verschillende delen van de internationale media industrie. In de afgelopen jaren heeft Talpa Media naam gemaakt als succesvol ontwikkelaar, producent en distributeur van programma’s, met name voor televisie. Met Talpa Content beschikt de groep over haar eigen creatieve ontwikkelafdeling gericht op televisie formats en multimedia concepten. Genres zijn: reality, infotainment, entertainment, spelshow, drama en comedy. Ook is er een enkele speelfilm in portefeuille. Talpa Producties is het productiebedrijf van de groep. Talpa Distributie legt zich toe op de wereldwijde verkoop van Talpa’s formats en afgeronde series. Ook beschikt Talpa Media over een eigen muziek divisie: Talpa Music. Talpa is aandeelhouder in SBS Broadcasting Nederland (www.sbs.nl), dat de TV-zenders SBS6, NET5 en Veronica exploiteert. De radiozenders Radio538, Radio 10 Gold en Slam FM (www.radio538.nl) zijn volledig eigendom van Talpa. In 2010 verwierf de onderneming een belang in de Russische TV-producent Mir Reality. In 2012 opende Talpa Media USA, het eigen productiebedrijf in Los Angeles. Daarnaast beschikt Talpa in een aantal belangrijke internationale televisiemarkten over fifty-fifty joint ventures met grote plaatselijke producenten. Het doel is in de betreffende markten gezamenlijk programma’s te produceren op basis van Talpa-formats in opdracht van plaatselijke zenders. Voorbeelden van dergelijke partners zijn: Shine France in Franstalige Europese markten en Shine Australia in Australië en Nieuw Zeeland, Nordisk Film TV voor Scandinavië en Finland, Axel Springer’s Schwartzkopff TV in Duitsland en SPT Arabia voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Solliciteren bij

Talpa Werving

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271