Stagiair Camera uitgifte

Solliciteer direct
Bij: United BV Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO Vergoeding: € 275,- (HBO), €180,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

De collega's van United maken programma's als Expeditie Robinson, Wie is De Mol en staan op vele sportvelden bij EK's en WK's.

Als stagiair bij onze camera uitgifte vervul je een belangrijke rol. Heb jij het talent om duizend-en-een-dingen klaar te zetten voor de crew die op de meest uiteenlopende tijdstippen vertrekt naar de meest uiteenlopende locaties? Lees dan door!

Wat ga je doen?

Je helpt mee met het beheren en klaarzetten van alle apparatuur die onze cameraploegen meenemen op locatie. Je controleert de apparatuur na de klus en ziet geen schade over het hoofd. Als je een rijbewijs hebt, haal je ook inhuur apparatuur op en bezorgt het retour.

Daarnaast hou je ook graag de administratie op orde.

Wat bieden wij?

United is het tofste mediabedrijf in Hilversum!! Er werken meer dan 450 collega's die elke dag achter de schermen er voor zorgen dat de mooiste televisieprogramma's gemaakt worden. En daar kan jij aan bijdragen!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent een aanpakker die het prima kan handelen als er soms een beetje hectiek in de tent is.
  • Je bent verantwoordelijk en communicatief handig
  • Je studeert aan een mediagerelateerde opleiding.

Wie zijn wij?

United is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op het gebied van online, televisie en multimedia projecten; we kunnen hier van alles over vertellen (en dat doen we graag) maar bekijk vooral even onze showreel om vast wat sfeer te proeven. Wel eens gekeken naar Wie is de Mol, Expeditie Robinson, het WK Voetbal of de Olympische Spelen? Wij zijn daarbij! Naast al deze tv-hoogstandjes levert  United  ook Video On Demand (VOD) aan 70% van alle huishoudens in Nederland en België, denk hierbij aan films, series en uitzending gemist. United Software Development is onderdeel van United Postproduction en ontwerpt, bouwt en onderhoudt het centrale media verwerkingsplatform (Looms) voor United Digital Services. Daarnaast ondersteunt Software Development technisch specialisten bij de bouw van maatwerk workflows en bouwen we kleine en grote applicaties voor intern gebruik.

Solliciteren bij

Gerdien de Vries

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271