Stagiair camera en editor

Solliciteer direct
Bij: Blue Circle Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Weet jij alles van de online wereld, kan je monteren en overweg met een camera én wil je werken in een klein, hecht team met veel verantwoordelijkheid? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vanaf september bieden wij een camera / edit stage aan waarbij je onze crew kan ondersteunen in zowel camerawerk als edit.

Wat ga je doen?

De nadruk ligt vooral op het monteren van items voor het kanaal RTL Concentrate, maar het komt ook voor dat je mee op pad gaat als (tweede) cameraman of een andere edit naar een hoger niveau moet tillen.

Wat bieden wij?

Je komt stage te lopen bij de digitale tak van FremantleMedia Netherlands.

FremantleMedia is een wereldwijde televisieproducent die opereert in 31 landen en per jaar meer dan 350 programma’s wereldwijd uitzendt. Ook Blue Circle (o.a. Heel Holland Bakt), Fiction Valley (o.a. Celblok H) en No Pictures Please (o.a. Dream School) vallen onder FremantleMedia Netherlands dus dit is je eerste stap naar een uitgebreid netwerk.

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zijn op zoek naar iemand die een held is in Adobe Premiere en overweg kan met een Canon C100, ervaring met Adobe After Effects en een GoPro is een pré. Je moet duidelijk kunnen communiceren, geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en verder is het natuurlijk ‘work hard, play hard’. Het gaat om een stage van minimaal 5 maanden voor 40 uur per week.

Wie zijn wij?

Blue Circle maakt diverse succesvolle televisieprogramma's zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, Een Goed Stel Hersens, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Hotel Romantiek, Help, Mijn Man Is Klusser!, RTL Late Night, etc.

Solliciteren bij

Charly Rusland

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271