Stagiair camera bij 'AT5 Nieuws'

Solliciteer direct
Bij: AT5 Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

AT5 zoekt een camera stagiair die aan de slag wil voor het AT5 nieuws.

Wat ga je doen?

Dagelijks zendt AT5 het AT5 Nieuws uit. Aan deze uitzending werken cameramensen mee die overdag met een verslaggever op pad gaan om items te halen. Tijdens deze stage loop eerst mee met een cameraman van het AT5 Nieuws en ondersteun je hem/haar waar nodig. Hierbij wordt je ingewerkt op het draaien van nieuwsitems. Later ga je zelfstandig als cameraman voor het nieuws op pad, meestal samen met een verslaggever. Incidenteel word je als cameraman of assistent ingezet bij andere werkzaamheden.

Wat bieden wij?

€ 250,- bruto bij fulltime stage

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je doet een camera vakopleiding op MBO niveau
  • Je bent communicatief en gemotiveerd
  • Je hebt affiniteit met nieuws en media en je hebt een zelfstandige en accurate werkhouding
  • Je beschikt over een rijbewijs B (verplicht)
  • Het is een pre als je Amsterdam goed kent

Wie zijn wij?

AT5 is de lokale nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam en omstreken. Op 1 april 1992 ging de omroep de lucht in. AT5 is een belangrijke bron van informatie voor Amsterdammers, in de stad en in de wijde omtrek. Daarnaast biedt AT5 sport, cultuur, human interest en discussie. Bij AT5 werken ongeveer 37 mensen en een groot aantal freelancers.

Solliciteren bij

Jean Pauly

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241