Stagiair camera bij AT5 Nieuws (per direct)

Solliciteer direct
Bij: AT5 Vanaf: april 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

AT5 zoekt een camera stagiair die aan de slag wil voor het AT5 nieuws.

In deze stage kun je snel enorm veel leren. Je doet veel ervaring op omdat je daadwerkelijk zelf gaat draaien en dus zelf alle keuzes leert maken. Daarom is deze stage een goede basis voor elke cameraman, ook als je andere ambities hebt dan reportages draaien.

Wat ga je doen?

Dagelijks zendt AT5 het AT5 Nieuws uit. Aan deze uitzending werken cameramensen mee die overdag met een verslaggever op pad gaan om items te halen. Tijdens deze stage loop eerst mee met een cameraman van het AT5 Nieuws en ondersteun je hem/haar waar nodig. Hierbij wordt je ingewerkt op het draaien van nieuwsitems. Later ga je zelfstandig als cameraman voor het nieuws op pad, meestal samen met een verslaggever. Incidenteel word je als cameraman of assistent ingezet bij andere werkzaamheden.

Wat bieden wij?

€ 250,- bruto bij fulltime stage

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je doet een camera vakopleiding op MBO niveau en je hebt al wat ervaring als cameraman
  • Je bent communicatief en gemotiveerd
  • Je hebt affiniteit met nieuws en media en je hebt een zelfstandige en accurate werkhouding
  • Je werkt prettig in teamverband en je durft initiatief te nemen als dat nodig is
  • Je beschikt over een rijbewijs B (verplicht)
  • Het is een pre als je Amsterdam goed kent

Wie zijn wij?

Amsterdam is de mooiste stad van Nederland. We barsten van de culturen, nationaliteiten, talenten en ideeën. Van het ondernemend, lerend en creatief vermogen. Van de handel, horeca, historie, bijzondere plekken, gebeurtenissen en evenementen. Van die enorme rijkdom maken we je graag deelgenoot.

Volg ons 24/7 via at5.nl, onze app, social kanalen (Facebook, YouTube, Twitter, Instagram) en tv. Wij informeren, inspireren en verbinden.

AT5 is met SALTO, FunX en Concertzender onderdeel van de Publieke Omroep Amsterdam (POA), en werkt samen met mediapartner NH Media.  

Solliciteren bij

Jean Pauly

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241