Stagiair Beeldredactie

Solliciteer direct
Bij: Talpa Producties Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Talpa Producties is vanaf september 2018 op zoek naar een:

Stagiair Beeldredactie, die kan monteren en talent heeft voor inhoud (afstudeerstage mogelijk)

Wij bieden je een stage met uitzicht op een baan waarbij je door professionals wordt opgeleid tot allround programmamaker. Je krijgt een plek in het hart van de redactie en wordt uitgedaagd om zowel creatief, productioneel als inhoudelijk jezelf te bewijzen.

Wat ga je doen?

  • Het bedenken, zoeken en monteren van fragmenten voor diverse programma’s binnen Talpa;
  • Het bewerken van foto’s in Photoshop; 
  • Het creatief ondersteunen van de redactie en actief mee helpen met productie; 
  • Het assisteren met draaien en monteren van items en castingopnames voor verschillende programma’s.

Wat bieden wij?

Een leerzame stage met eventuele doorgroeimogelijkheden naar een vaste functie. Het betreft een stage vanaf augustus/september 2018 voor minimaal 6 maanden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zijn voor deze stage op zoek naar een:

  • creatieve, enthousiaste, sociale, nauwkeurige en algemeen ontwikkelde stagiair(e) beeldredactie. 
  • Je hebt affiniteit met actualiteit, televisie, sport, geschiedenis en showbizz en je bent altijd de eerste die de leukste onlinefilmpjes vindt. 
  • Je kijkt graag tv en hebt enige ervaring met het monteren van videomateriaal met Premiere Pro en Final Cut Pro.
  • Tevens ben je stressbestendig, flexibel, communicatief vaardig en kun je goed samenwerken in een team.
  • Je zit in je laatste jaar van je hbo- of universitaire opleiding in de richting van (Nieuwe) Media, Journalistiek, Multimedia design, Communicatie of Kunsten.

Wie zijn wij?

Talpa Holding gevestigd in Laren, is de onderneming die een aantal belangrijke activiteiten van John de Mol omvat. De groep van bedrijven richt zich op verschillende delen van de internationale media industrie. In de afgelopen jaren heeft Talpa Media naam gemaakt als succesvol ontwikkelaar, producent en distributeur van programma’s, met name voor televisie. Met Talpa Content beschikt de groep over haar eigen creatieve ontwikkelafdeling gericht op televisie formats en multimedia concepten. Genres zijn: reality, infotainment, entertainment, spelshow, drama en comedy. Ook is er een enkele speelfilm in portefeuille. Talpa Producties is het productiebedrijf van de groep. Talpa Distributie legt zich toe op de wereldwijde verkoop van Talpa’s formats en afgeronde series. Ook beschikt Talpa Media over een eigen muziek divisie: Talpa Music. Talpa is aandeelhouder in SBS Broadcasting Nederland (www.sbs.nl), dat de TV-zenders SBS6, NET5 en Veronica exploiteert. De radiozenders Radio538, Radio 10 Gold en Slam FM (www.radio538.nl) zijn volledig eigendom van Talpa. In 2010 verwierf de onderneming een belang in de Russische TV-producent Mir Reality. In 2012 opende Talpa Media USA, het eigen productiebedrijf in Los Angeles. Daarnaast beschikt Talpa in een aantal belangrijke internationale televisiemarkten over fifty-fifty joint ventures met grote plaatselijke producenten. Het doel is in de betreffende markten gezamenlijk programma’s te produceren op basis van Talpa-formats in opdracht van plaatselijke zenders. Voorbeelden van dergelijke partners zijn: Shine France in Franstalige Europese markten en Shine Australia in Australië en Nieuw Zeeland, Nordisk Film TV voor Scandinavië en Finland, Axel Springer’s Schwartzkopff TV in Duitsland en SPT Arabia voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Solliciteren bij

Lieke van Kempen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271