Stagiair AV Creative

Solliciteer direct
Bij: BrandDeli Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage incl. gratis lunch! Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wij zijn per september 2019 (mag ook eerder) op zoek naar een fulltime: Stagiair AV Creative.

Monteer je het liefste de hele dag filmpjes? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als stagiair AV (Audiovisueel) Creative  ben je medeverantwoordelijk voor het maken van diverse uitingen als commercials, cromo’s, TV-billboards en casefilms en bied je ondersteuning aan het Strategy & Creative team d.m.v. visuele aanvullingen op concepten en presentaties. Je bent onderdeel van het Project Management- en Productieteam binnen de afdeling Brand Partnerships en je rapporteert aan de Allround Executive Creative.

De afdeling Brand Partnerships ontwikkelt, produceert en begeleidt commerciële en audiovisuele cross-mediale concepten. Deze concepten sluiten aan bij de doelstellingen van adverteerders, waar nodig rekening houdend met de communicatiedoelstellingen van de verschillende BrandDeli-zenders. Wij ontwikkelen complete merk- en activatiecampagnes, commercials, TV-billboards, websites, games, gesponsorde formats, events en pre-roll campagnes. Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Het monteren van beeldmateriaal tot een mooi duidelijk eindproduct. Motion graphic design om visueel inhoudelijk de boodschap over te brengen. Mixen van muziek en soundeffects en het afmixen van het eindproduct volgens de wettelijke normen. Creatief gebruik maken van het beschikbare materiaal tot een goed eindproduct.

Flexibel in te zetten als creatieve duizendpoot voor overige BrandDeli-afdelingen. Mogelijkheid om aan zelfvoorgestelde projecten te werken.

Wat bieden wij?

Een inspirerende werkplek bij ons op kantoor in Amsterdam, compleet met een bibliotheek, openhaard, open werkplekken en een gezamenlijke lunchtafel. Start: september 2019. Duur: minimaal 5 maanden, langer is zeker mogelijk. De stageplek betreft een 40-urige werkweek. De stage biedt geen ruimte voor afstudeeropdrachten en/of onderzoeken en is alleen fulltime in te vullen. 

Lunch: dit doen we met z’n allen aan een grote eettafel en is voor stagiairs gratis. Ongekend goede werksfeer: met onze Deli’s Chef die elke dag de heerlijkste, verse lunches maakt, borrels, legendarische feesten, de leukste teamuitjes en nog wel het belangrijkste: ondernemende en betrokken collega’s.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Een positieve, flexibele, proactieve enthousiaste instelling, zelfstartend en ‘hands-on’ in elke situatie. Creatief en ondernemend. Andere persoonskenmerken die bij je passen zijn:

  • Resultaatgericht, pro-actief, tech-savy en overtuigend
  • Je bent stressbestendig en gewend om op meerdere projecten tegelijkertijd te werken
  • Feeling voor marketing en volgt trends binnen de media
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Je volgt een creatieve mediastudie (bijvoorbeeld Kunstacademie Media, Informatie en Communicatie, communicatie & Multimedia Design).
  • Zeer bedreven met het Adobe Creative pakket (Premiere Pro, After Effects, Photoshop)
  • Kennis van 3D met Cinema 4D is een pre
  • Kennis van MS Office en Mac-omgeving.

Wie zijn wij?

Werken bij BrandDeli betekent werken bij een mediabedrijf in Amsterdam voor veertien van de leukste mediamerken van Nederland: 24Kitchen, BBC First, Comedy Central, Discovery, Eurosport, FOX, FOX Sports, ID, MTV, National Geographic, Nickelodeon, Spike, TLC en VICELAND. Sinds 01 januari 2019 valt BrandDeli onder RTL. Hierdoor hebben we niet alleen nog meer leuke TV kanalen, maar ook Videoland in ons pakket. Daarnaast representeert BrandDeli ook Twitter en het social kids platform Momio. BrandDeli is verantwoordelijk voor de reclameverkoop en brand partnerships-oplossingen voor de lineaire en digitale TV-merken en online platformen. Wie bij BrandDeli komt werken, treft meer dan 80 ondernemende collega’s aan in een professionele maar informele omgeving. Zij delen allemaal dezelfde passie voor onze mooie mediamerken. Wij vinden ondernemerschap, resultaatgerichtheid en collegialiteit heel erg belangrijk. Wij werken echt als een team en vieren elk succes. Dit doen wij met pure passie, lef en plezier!

Solliciteren bij

Kamiel van Eeuwijk. Ben jij de creatieve stagiair die wij zoeken? Wil je graag onderdeel uitmaken van BrandDeli, waar naast echt meedraaien op gave projecten, veel leren, hard werken FUN ook hoog op onze agenda staat? Stuur dan je cv, portfolio en motivatiebrief zsm!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280