Stagiair Animator en Editor bij 'NPO Radio 2'

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Voor ons NPO Radio 2 Videoteam zoeken we een animator die video, radio en online in de vingers heeft! Maak jij de perfecte beeldjingles voor Ruud de Wild of Annemieke Schollaardt, of til jij de Top 2000 tot een visueel hoogtepunt? Is After Effects je beste vriend? Kom dan stage lopen bij NPO Radio 2!

Wat ga je doen?

 • Je bedenkt en ontwikkelt creatieve animaties en video’s voor Visual Radio en Socials
 • Je maakt de beeldjingles voor dj’s en uitzendingen
 • Je maakt de beeldjingles voor de Top 2000
 • Je draait mee op locatieuitzendingen

 

  Wat bieden wij?

  Je werkt samen met de dj's van NPO Radio 2 en verschillende artiesten. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij de Top 2000 en andere evenementen. Daarnaast werk je met professionele apparatuur en programma's.

  Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je doet een opleiding op mbo- of hbo-niveau en bent communicatief en flexibel
  • Je hebt ervaring als animator en/of editor
  • Je hebt interesse in videotechniek, muziek en het vertellen van verhalen met beeld
  • Je bent bereid op onregelmatige uren te werken, maar wel bij de tofste evenementen, waaronder de Top 2000!
  • Ervaring met After Effects en Premiere Pro is een pré
  • Het meesturen van een showreel en/of eigen werk wordt op prijs gesteld

  Wie zijn wij?

  De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is van iedereen en voor iedereen. De NPO staat voor een brede publieke omroep met een rijke en gevarieerde programmering. We zorgen voor de programmering en de distributie van programma’s via radio-, televisie-, internet- en (digitale) themakanalen. Omroepen en hun programmamakers vormen de creatieve en inhoudelijke bron voor een rijk en gevarieerd media-aanbod. Samen met hen werkt de NPO continue aan vernieuwing en zoeken we nadrukkelijk de interactie met de kijker en luisteraar.De NPO staat als organisatie midden in een sterk veranderend medialandschap. We spelen scherp in op nieuw mediagedrag en digitalisering. Een ambitieuze en publieksgerichte koers is uitgezet, en die vraagt om een visie, samenspel, verbinding en daadkracht.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren bij

  Jan-Willem Schram


  Solliciteer direct
  heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
  035 6466 271