Redactie stagiair bij een jong aanstormend productiebedrijf

Solliciteer direct
Bij: Concept Street Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Ben jij een aanstormend redactie stagiair en wil je ervaring op doen bij een jong en creatief productiebedrijf in Hilversum? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de eindredacteur en redacteuren van onze TV-programma's en/of online videoproducties met de redactionele uitvoer van de programma's. Je bent nauwkeurig, kunt overzicht behouden, kan goed met mensen opschieten en bent leergierig.

Wat bieden wij?

Een enerverende stage in een klein, jong en dynamisch bedrijf. Je wordt een-op-een begeleidt, maar je krijgt ook alle vrijheid om je zelfstandig te ontplooien

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zoeken iemand met goede dosis humor. Ook loop je niet weg voor je verantwoordelijkheid en heb je geen 9/5 mentaliteit! Nieuwsgierig? Reageer dan snel en wie weet zien we elkaar binnenkort!

Wie zijn wij?

Concept Street is een nieuw creatie- en productiebedrijf in Hilversum en produceert onder andere een modeprogramma met Fred van Leer voor TLC. Het bedrijf is opgericht door Roy Aalderink, Peter Lubbers en Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), de Amerikaanse studio die onder andere bekend is van Fargo, The Handmaid’s Tale, James Bond, Survivor en The Apprentice.

Solliciteren bij

Tiba Prins

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280