Post-productie/techniek stagiair

Solliciteer direct
Bij: Warner Bros Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Heb je altijd al willen werken bij een dynamisch televisiebedrijf waarbij jij alles leert achter de schermen op het gebied van post-productie?

Vanaf AUGUSTUS/SEPTEMBER zoeken wij een stagiair post-productie/techniek! De afdeling post-productie is verantwoordelijk voor de laatste fase in het productieproces, kort gezegd: alle werkzaamheden na de draaidagen. Je zult van alle post-productie facetten wat mee maken: audio na-bewerking, design, muziek, kleurcorrecties, montages en het aanleveren bij de zender.

Wat ga je doen?

De volgende taken zullen opgepakt worden door jou:

  • Je leert ervaring op doen met professionele editing en asset management software
  • Je beheert verschillende type camera's, ten behoeve van uitgifte en ingest
  • Je leert werken in een cross platform omgeving (Mac OS x & Windows)
  • Je doet heel veel algemene kennis op van het televisievak

Wat bieden wij?

Lijkt het je geweldig om een half jaar mee te lopen op een dynamische afdeling waarbij jij veel meekrijgt van zowel het televisievak als van het reilen en zeilen van een grote internationale organisatie? Reageer dan snel!

En wie weet loop jij binnenkort rond in 1 van de grootste mediaproductie bedrijven met een geweldige sfeer en de leukste vrijdagmiddagborrels!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Klinkt bovenstaande jou als muziek in de oren en voldoe jij ook aan het volgende?:

  • Basiskennis van media management en file based editing solutions
  • Enthousiast
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • In teamverband werken vind jij fijn
  • Je krijgt energie van dagen die nooit hetzelfde zijn

Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wie zijn wij?

WBITVP Nederland is onderdeel van Warner Bros. International Television Production. Enkele bekende tv-programma’s zijn: De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, Obese, De Klas, Temptation Island, Rare Jongens, Het Zijn Net Mensen, Helden van de Wildernis, Adam Zkt. Eva VIPS, Oh Oh Cherso, Samantha & Michael, De Nationale IQ Test, maar ook series als Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Dokter Deen, en enkele online producties (DumpertEten, Nachtbrakers, Special Delivery (Albert Heijn), I Love You Tattoo).

Solliciteren bij

Marjanne Wolters.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241