Online/Videostagiair 3FM

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Luister jij de hele dag door muziek? Wil jij de vetste optredens in beeld brengen? En ben jij social minded (een kleine social media verslaving is gewenst)? Nou, top! Wij bieden een stage aan bij de leukste omroep van Nederland, BNNVARA, op de leukste radiozender van Nederland, NPO 3FM.

Wat ga je doen?

Zowel voor de 3FM ochtend- als weekendshow zijn we op zoek naar een creatieve en talentvolle video stagiair. We maken namelijk de vetste programma’s waarin je de tofste artiesten, leukste tv sterren en de nieuwste youtubers hoort. Maar dat willen we ook zien! Daarom hebben we helden nodig die ervoor zorgen dat we ook de grappigste video’s en de mooiste optredens de wereld in slingeren. 

Stagelopen bij BNNVARA betekent: leren van een creatief en jong bedrijf, veel lachen maar ook hard werken met ambitieuze collega’s en gewoon de leukste stage ever! Want niets is te gek bij BNNVARA!

Herken jij jezelf in dit profiel?

HERKEN JIJ JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een audiovisueel/media opleiding 
  • Je hebt ervaring met het filmen en editen van video’s
  • Je bent creatief, proactief, verantwoordelijk en gedreven
  • Je hebt ervaring met bewerkingsprogramma’s zoals Adobe Premiere en Photoshop
  • Je bent bereid om in de weekendavonden of juist in de vroege ochtend te werken
  • Je bent verslaafd aan social media en kan niet wachten om de leukste content online te knallen

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Solliciteren bij

Juliën Kooij & Olivier van Gaalen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271