Montage stagiair buitenland project

Solliciteer direct
Bij: Blue Circle Vanaf: juni 2018 Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij op zoek naar een stage op gebied van alles wat met montage (Avid) te maken heeft? Wij zijn voor de periode half mei (eventueel later mag ook) tot half augustus voor een zonnig project in het buitenland op zoek naar een ondernemende stagiair! Jij reist als stagiair mee en bent direct onderdeel van het hechte team!

Wat ga je doen?

Jij gaat ondersteunen in de montage: korte clips maken, materiaal opzoeken voor de editors, korte vlogs monteren en soms spotten. Het kan ook voorkomen dat je zelf korte volgjes gaat maken. Je wordt als stagiair in ieder geval betrokken in het creatieve proces!

Wat bieden wij?

Wij bieden een geweldige stage in het zonnige buitenland! Waar jij volop aan de slag kunt gaan met alles wat met montage (Avid) te maken heeft.

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Jij blinkt uit in monteren en je hebt affiniteit met AV! Jij bent een schakel in een klein team en daarom ben je een echte teamplayer, sociaal ingesteld en je hebt gevoel voor humor!

Wie zijn wij?

Blue Circle maakt diverse succesvolle televisieprogramma's zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, Een Goed Stel Hersens, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Hotel Romantiek, Help, Mijn Man Is Klusser!, RTL Late Night, etc.

Solliciteren bij

Manon van der Meeren

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271