Licht stagiair bij 'Flikken Maastricht'

Solliciteer direct
Bij: Warner Bros ITVP Ned. Drama BV Vanaf: augustus 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- op basis van fulltime stage. Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Voor Flikken Maastricht seizoen 14 is het lichtteam opzoek naar een stagiair! Ben jij een echte beuker, heb je affiniteit met film en techniek en lijkt het je leuk om stage te lopen bij een grote Nederlandse serie?

Dan is dit je kans!

Wat ga je doen?

Je zal de gehele productie deel uitmaken van het lichtteam van Flikken Maastricht seizoen 14 met alle taken die daar bij komen kijken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende stage waar bij je de ins en outs van het belichten leert op een grote Nederlandse set.

Tijdens de draaiperiode in Maastricht is er een hotelkamer voor je beschikbaar, in het hotel waar de rest van de crew ook slaapt. Ook bieden wij een marktconforme stage vergoeding

Herken jij jezelf in dit profiel?

Het lichtteam zoekt een gemotiveerde stagiair, die niet vies is van aanpoten.

Handige kwaliteiten zijn:

  • Energiek
  • Gemotiveerd
  • Leergierig

Wie zijn wij?

WBITVP Nederland Drama is onderdeel van Warner Bros. International Television Production waar vele televisieprogramma’s worden geproduceerd. Denk hierbij aan First Dates, De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, Adam zoekt Eva, Het Zijn Net Mensen, De Klas en De Noodcentrale. Op de afdeling drama worden populaire televisieseries geproduceerd, denk hierbij onder andere aan Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Dokter Deen.

Solliciteren bij

Roemer Scholten

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280