Editor stagiair bij producent van o.a. Temptation Island Vips, Expeditie Robinson, Je Zal Het Maar Hebben en Wegmisbruikers

Solliciteer direct
Bij: Zodiak Nederland Vanaf: oktober 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Zodiak Nederland is producent van oa Temptation Island Vips, Expeditie Robinson, Je Zal Het Maar Hebben en Wegmisbruikers.

Wil jij graag meewerken aan deze spraakmakende programma's dan heb je nu die kans !

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van Hoofd regie leer je de kneepjes van het vak als editor in de praktijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een plek om je te ontwikkelen tot een veelzijdig editor en een mogelijk dienstverband na afloop van je stage.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je zit in de laatste fase van je opleiding in de media techniek en je wil graag verder groeien.

Wie zijn wij?

Zodiak Nederland is een creatief, prijswinnend televisiebedrijf en is één van de grootste producenten van Nederland. We ontwikkelen, produceren en distribueren succesvolle formats en branded content voor alle publieke omroepen en commerciële zenders in Nederland. Bovendien zijn we, als onderdeel van het succesvolle wereldwijde televisieconcern Banijay International, zeer actief op de internationale televisiemarkt, zodat de door ons bedachte formules ook in vele andere landen te zien zijn. Wij zijn gevestigd op het Mediapark te Hilversum.

Solliciteren bij

Michael Dijkstra 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280