Editor stagiair

Solliciteer direct
Bij: Towel Media Vanaf: augustus 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 325,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Als stagiair bij Towel Media stap je in een jong en snelgroeiend bedrijf dat meerdere producties per week levert. Towel Media maakt toffe content waar jij een aandeel in kunt hebben. Je krijgt niet alleen een kijkje in de keuken maar je bent een waardig lid van het team. 

 

 

Wat ga je doen?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende stage, waar je veel verschillende soorten video’s mag editen. Een leerzame, maar vooral leuke stage waar je de mogelijkheid krijgt om je portfolio enorm uit te breiden.

Jij helpt mee met het editen van video’s, het verwerken van interne en externe feedback en assisteert af en toe op locatie. De ene keer werk je aan een gave one-off en de andere keer aan een 16-delige serie.

Wat bieden wij?

De stageplek betreft een 40-urige werkweek (5 dagen per week). De vergoeding die je hiervoor ontvangt is € 325,- per maand exclusief reiskosten. Je mag minimaal 5 maanden laten zien wat jij kan en je portfolio uitbreiden.

Starten vanaf augustus/september 2019 (eerder kunnen beginnen is heel fijn).

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een audiovisuele opleiding op mbo of hbo-niveau
  • Je bent op zoek naar een meeloopstage voor 40 uur per week
  • Je kan zelfstandig werken maar ook functioneren in een team, hebt oog voor detail en kan inhoudelijk meedenken
  • Je kan goed overweg met Adobe Premiere Pro en het liefst ook met andere Adobe programma’s.

Wie zijn wij?

Towel Media is volledig gespecialiseerd in het maken van branded online videocontent. Met een team van ruim 30 maken we uiteenlopende videocontent voor o.a. Mentos, Albert Heijn, Ikea, Bolletje, Nuon en radio 538. Al onze producties worden intern gemaakt. Van het ontwikkelingsproces (bedenken van formats) tot het definitief aanleveren van content en het distribueren van de content. Daarnaast werken we veelvuldig samen met media- en reclamebureaus, uitgevers, zenders en influencers.

Solliciteren bij

Saskia Elings. Ben jij niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid? Wij bieden je een super leerzame maar vooral ook leuke stage bij een ambitieus en groeiend bedrijf.Lijkt jou dit wat? Mail je portfolio en een korte motivatie.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280