Editing stagiair bij een branded online videocontent bedrijf

Solliciteer direct
Bij: Towel Media Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 325,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Als stagiair bij Towel Media stap je in een jong en snelgroeiend bedrijf dat meerdere producties per week levert. Wij bieden een uitdagende en afwisselende stage, waar je veel verschillende soorten video’s mag editen. Een leerzame, maar vooral leuke stage waar je de mogelijkheid krijgt om je portfolio enorm uit te breiden.

Wat ga je doen?

Jij helpt mee met het editen van video’s, het verwerken van interne en externe feedback en assisteert af en toe op locatie. De ene keer werk je aan een gave one-off en de andere keer aan een 16-delige serie.

Wat bieden wij?

Over de stage:

  • Een stageplaats voor 40 uur per week
  • Een vergoeding van € 325,- bruto per maand
  • Een fijne en leerzame werkomgeving
  • 1x per week een gratis bootcamples

Herken jij jezelf in dit profiel?

Over jou: 

  • Je volgt een audiovisuele opleiding op mbo of hbo-niveau.
  • Je bent op zoek naar een meeloopstage voor 40 uur per week
  • Je kan zelfstandig werken maar ook functioneren in een team
  • Je hebt oog voor detail en kan inhoudelijk meedenken
  • Je kan goed overweg met Adobe Premiere Pro en het liefst ook met andere Adobe programma’s

Wie zijn wij?

Towel Media is volledig gespecialiseerd in het maken van branded online videocontent. Met een team van ruim 30 maken we uiteenlopende videocontent voor o.a. Mentos, Albert Heijn, Ikea, Bolletje, Nuon en radio 538. Al onze producties worden intern gemaakt. Van het ontwikkelingsproces (bedenken van formats) tot het definitief aanleveren van content en het distribueren van de content. Daarnaast werken we veelvuldig samen met media- en reclamebureaus, uitgevers, zenders en influencers.

Solliciteren bij

Saskia Elings. Herken jij jezelf in het profiel en denk jij dat wij jou moeten hebben? Stuur dan je CV en portfolio zsm! Wellicht zien wij elkaar dan snel!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280