Editing & Camera stagiair

Solliciteer direct
Bij: MediaLane Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Medialane ONLINE produceert als Studio een tiental eigen YouTube Formats, zoals Ponkers en TIEN. Ons netwerk genereert ruim 75 miljoen views per maand op YouTube en Facebook. Wij zijn niet alleen op YouTube actief, zo werken wij ook samen met influencers op Snapchat, Instagram en Musical.ly.
 
Medialane ONLINE is in 2013 gestart als Mediakraft Nederland, sinds 1 mei 2016 zijn wij volledig onderdeel van MediaLane Holding. Wij zijn een jong en creatief team met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Volg ons op YouTube, Instagram & Snapchat!

 

Wat ga je doen?

Samen met het ervaren AV productie team zal jij je bezig houden met het monteren en filmen van content voor onze verschillende online kanalen.

 • Monteren van (eigen geschoten) content in Adobe Premiere Pro.
 • Je gaat te werk in een jong en enthousiast team.
 • Actief deelnemen aan brainstorms.
 • Onder andere het kanaal TIEN op YouTube volledig onderhouden

 

Wat bieden wij?

Je ontvangt een bruto stagevergoeding van Euro 350,- bij een fulltime stage

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je bent creatief, positief, en je kan goed zelfstandig werken.
 • Je bent pro-actief.
 • Als echte teamplayer neem je graag het voortouw.
 • Je werkt graag in een jong team.
 • Hebt ervaring met Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Adobe Photoshop en Adobe Audition.
 • Je volgt een MBO/HBO opleiding in de richting AV Vormgeving.
 • Je bent vijf maanden 40 uur per week beschikbaar.

Wie zijn wij?

Als MCN (Multi Channel Network) begeleiden wij ruim 100 Nederlandse en Belgische influencers (YouTubers, Vloggers, Facebookers, Instagrammers, Snapchatters en Musers) zoals Britt Scholte, Jeroen van Holland, Marije Zuurveld en Denniskuhh. Daarnaast produceren wij als Studio een tiental eigen YouTube Formats, zoals Ponkers en TIEN. Ons netwerk genereert ruim 75 miljoen views per maand op YouTube en Facebook. Wij zijn niet alleen op YouTube actief, zo werken wij ook samen met onze influencers op Snapchat en Instagram, voor o.a. de “Snapchat Crew” van Vodafone. Daarnaast produceren wij YouTube content voor Coca-Cola en Disney Channel. OnLane is in 2013 gestart als Mediakraft Nederland, sinds 1 mei 2016 zijn wij volledig onderdeel van MediaLane Holding. Wij zijn een jong en creatief team van 28 medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Volg ons op YouTube, Instagram & Snapchat!

Solliciteren bij

Ben je geïnteresseerd stuur dan je motivatie met CV naar 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271