Edit stagiair bij 'Eigen Huis & Tuin.nl'

Solliciteer direct
Bij: Blue Circle Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Eigen Huis & Tuin.nl is het platform voor klus en interieur inspiratie. Naast het lezen van inspirerende artikelen zijn er ook verschillende video's te vinden op het platform. Deze video's kun jij monteren!

Wat ga je doen?

Jouw hoofdtaak wordt het maken van teasers en samenvattende video's van woonprogramma's die op RTL te zien zijn. Mocht je dit goed in de vingers hebben blijft er tijd over om mee te gaan naar draaidagen van de branden content video's. Ook zal je hierbij kunnen assisteren in de montage.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een goede stageplek, veel mogelijkheden met een leuk team aan collega's!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Monteren doe je het liefst de hele dag
  • Adobe Première heb jij goed in de vingers
  • Je bent creatief en in staat om inhoudelijke keuzes te maken tijdens het monteren
  • Als jij tegen technische problemen aan loopt los je deze het liefst zelf op
  • Je bent onze nieuwste leukste collega

Wie zijn wij?

Blue Circle is een content creator die als geen ander in staat is verhalen te vertellen en deze te vertalen naar succesvolle merken. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en produceren van entertainment, factual entertainment en dagelijkse shows. Met impactvolle programma’s entertainen, emotioneren en inspireren wij dagelijks vele kijkers. Wij ademen TV, omarmen elke boodschap en kennen ons publiek. Wij zijn Blue Circle. Blue Circle is o.a. bekend van televisieprogramma’s zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, Praat Nederlands Met Me, De Zwakste Schakel, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Van Onschatbare Waarde en Help, Mijn Man Is Klusser!

Solliciteren bij

Helene de Graaff. Vragen, of wil je solliciteren? Stuur je cv en motivatie zsm!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280