Creatieve video en editing stagiair

Solliciteer direct
Bij: Hays B.V. Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 32 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 400,- op basis van fulltime basis Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Videomakers en -editors opgelet!

We zoeken een stagiair die ons helpt om onze brede videoinspanningen naar een hoger creatief niveau te tillen. In het kort: het gaat om een meewerkstage van 32 tot 40 uur per week voor minimaal 5 maanden. Je start eind augustus / begin september 2018 op ons kantoor in Amsterdam.

Wat ga je doen?

Als creatieve video en editing stagiair ondersteun je het marketingteam met filmen en monteren. Animeren is een grote pré. Je bent medeverantwoordelijk voor het complete videoproces: briefing, scripting, pre-productie, filmen, montage, opleveren en distributie.

Daarnaast denk je mee over huidige en nieuwe videocontent en –strategie voor YouTube, Facebook, livestreams en webinars en LinkedIn. Aanvullend creëer je regelmatig visuals voor social media.

Wat bieden wij?

Bij Hays, zijn wij experts in het werven van gekwalificeerde professionals en deskundige mensen. Wij versterken de wereld van werk door echt te begrijpen wat de behoeften van onze klanten en kandidaten zijn, zowel lokaal als internationaal. Wij beschikken over brede expertise in verschillende industrieën en sectoren.

Als één van de marktleiders in gespecialiseerde werving & selectie wereldwijd biedt Hays werk aan circa 9000 medewerkers in 33 verschillende landen. In Nederland biedt Hays 15 specialisaties en hiermee dekken wij alles van Oil en Gas tot Techniek, IT, Sales en Life Sciences. Hays biedt aan haar medewerkers en stagiaires regelmatig feesten, activiteiten zoals bootcamps, workshops en coaching.

Een marketing stage bij Hays betekent dat je terechtkomt in een vooruitstrevend marketingteam binnen een internationale omgeving. Je krijgt goede begeleiding en er is voldoende aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling als toekomstig professional. Natuurlijk is er ook ruimte voor zelfstandigheid en om een stageopdracht uit te voeren, er wordt hierbij altijd rekening gehouden met jouw persoonlijke interesses en voorkeuren.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Bij voorkeur volg jij als video en editing stagiair een videogeoriënteerde MBO/HBO opleiding, zoals mediavormgeving / audiovisuele vormgeving, mediaproductie of de filmacademie. Daarnaast heb je minimaal kennis van Adobe Premiere. Het is een pré als je overweg kunt met Adobe Photoshop, InDesign en/of Illustrator. Specificaties van verschillende social mediakanalen begrijp je als geen ander en past je werk hierop aan.

Je bent daarnaast stressbestendig, leergierig, een teamplayer en bent niet bang om aan te kaarten waar het volgens jou beter kan. Zelfstandig, agile en nauwkeurig werken is voor jou geen probleem, ook niet als het werktempo hoog ligt. Het is belangrijk dat je prima uit de voeten kunt met merk- en marketingrichtlijnen, de laatste trends in film- en video-editing.

Als creatieve video stagiair ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar per eind augustus / begin september 2018, voor een periode van minimaal 5 maanden. Tevens krijg je een stagevergoeding van €400,- op basis van 40 uur.

Wie zijn wij?

Bij Hays, zijn wij experts in het werven van gekwalificeerde professionals en deskundige mensen. Wij versterken de wereld van werk door echt te begrijpen wat de behoeften van onze klanten en kandidaten zijn, zowel lokaal als internationaal. Wij beschikken over brede expertise in verschillende industrieën en sectoren. Als één van de marktleiders in gespecialiseerde werving & selectie wereldwijd biedt Hays werk aan circa 9000 medewerkers in 33 verschillende landen. In Nederland biedt Hays 15 specialisaties en hiermee dekken wij alles van Oil & Gas tot Techniek, IT, Sales en Life Sciences. Hays biedt aan haar medewerkers en stagiaires regelmatig feesten, activiteiten zoals bootcamps, workshops en coaching.

Solliciteren bij

Reageer nu op deze uitdagende video en editing stage! Ben je net zo enthousiast als wij zijn? Stuur dan zowel je CV als motivatie.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271