Creatieve Stagiair Postproductie

Solliciteer direct
Bij: Supersolid Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij full time stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Wil jij ervaring op doen in een klein team dat hard groeit? Ben je creatief, sociaal en hou je ervan om neurotisch bezig te zijn met het mooiste eindresultaat? Ben je niet bang voor een dosis verantwoordelijkheid en geïnteresseerd in zowel de creatieve als de technische kant van videoproductie?

Wat ga je doen?

Als stagiair bij Supersolid draai je volledig mee en kun je veel leren op creatief én technisch vlak. Je zult in de postproductiefase van projecten nauw betrokken zijn bij de montage en verdere afronding van projecten voor web, social media en tv. Tijdens shoots werk je mee als runner, camera- / licht- / regie-assistent of maak je een toffe BTS. Je specifieke werkzaamheden zullen we samen afstemmen op basis van jouw leerdoelen en wensen.

Wat bieden wij?

Bij Supersolid krijg je de kans om jezelf uit te dagen en te ontdekken welke onderdelen van het vak écht bij jou passen. Je wordt bij alle fases van de productie betrokken; van concept tot oplevering. Maar de focus van je werkzaamheden ligt op postproductie: spotten, montage, compositing, animatie, vfx en datamanagement. Omdat we werken met een klein team krijg je veel verantwoordelijkheid en kun je meekijken met alle specialisten die met ons op set staan.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken een stagiair die past binnen het volgende profiel:

  • Leergierig, flexibel, nauwkeurig en geïnteresseerd in de creatieve én technische kant van videoproductie
  • Je hebt affiniteit met cinematografie, montage, animatie en compositing
  • Je beschikt over (basis)kennis van Premiere Pro, After Effects en Photoshop
  • Ervaring als cameraman (bijvoorbeeld draaien met een DSLR) is een pré
  • Rijbewijs is zeer gewenst!

Wie zijn wij?

Supersolid bestaat uit twee jonge, creatieve filmmakers uit Utrecht. We produceren, regisseren en voorzien de post-productie van producties voor web en tv in opdracht van merken en reclamebureau’s. Om flexibel te blijven werken we samen met een groep ervaren freelancers om onze crew aan te vullen wanneer dat nodig is. Naast live-action houden we ons bezig met stop-motion, animatie en compositing/vfx. We houden ervan om onze creatieve stempel op een project te drukken en altijd te zoeken naar een interessante invalshoek voor een verhaal of boodschap.

Solliciteren bij

Laurens Mooiweer. Denk jij te passen bij Supersolid? Stuur ons je motivatiebrief, CV én een link naar je showreel of online portfolio. Let op: Sollicitaties zonder showreel of portfolio worden niet in behandeling genomen.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241