Creatieve film- en edit stagiair bij jong bedrijf!

Solliciteer direct
Bij: Stichting TMI Academy Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO Vergoeding: € 300,- bruto per maand bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Ben jij gek op (het maken van mooi) beeld, ben jij creatief, werk jij zelfstandig en heb jij affiniteit met de wereld van (nieuwe) media? Dan zoeken wij jou!

TMI.academy is namelijk per direct op zoek naar een creatieve edit stagiair!

Wat ga je doen?

Jij gaat mee naar middelbare scholen waar TMI.academy tijdens projectweken lesgeeft over mediawijsheid. Op de school maak jij sfeerbeelden en verzorg jij de opnames van de talkshows die de leerlingen aan het eind van de week opnemen. Vervolgens zorg jij er op kantoor voor dat die talkshows gemonteerd worden en dat iedere school een flitsende promo krijgt van de projectweek die TMI.academy op de school heeft gegeven. Ook werken jij en een redacteur zo nu en dan samen bij het filmen en monteren van inhoudelijke items.

Wat bieden wij?

Je wordt onderdeel van een jong mediabedrijf dat als doel heeft om jongeren mediawijs te maken. Achter de schermen werkt een creatief en gezellig team met diverse achtergronden. Jij komt te werken in een ambitieuze werkomgeving, waar jouw input als heel waardevol wordt gezien.

Sterker nog: omdat het bedrijf jong is, ben jij betrokken bij het bedenken en uitvoeren van plannen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken iemand die houdt van het maken van toffe creatieve video's, leergierig is, nauwkeurig werkt en werkervaring op wil doen! Verder;

  • volg je een relevante MBO-opleiding;
  • heb je ervaring met het filmen van video's;
  • heb je ervaring met montageprogramma's (bij voorkeur met Adobe Premiere Pro)
  • schuw je niet om regietaken op je te nemen bij het filmen van de talkshows;
  • durf je initiatief te nemen en daardoor ideeën te pitchen;
  • ben je flexibel in werktijden, wanneer dat nodig is!;
  • heb je affiniteit met social media.

Voldoe je niet aan alles, maar ben je nog steeds enthousiast? Reageer dan ook gewoon. Zo’n profiel is leuk, maar de praktijk leert dat wij ook niet allemaal perfect in hokjes te plaatsen zijn!

Wie zijn wij?

Stichting TMI academy heeft als doel om alle jongeren mediawijs te maken. Al gauw na de oprichting had TMI een workshop over Fake news en YoutubeMoney (Product placement op YouTube). De jongeren leren door de workshops om verantwoordelijker met moderne media om te gaan en polarisatie te herkennen en pareren. TMI ontwikkeld meerdere ‘vaccins’ om jongeren bewust te maken van hun eigen online gedrag. Daarnaast leren jongeren kritischer en evenwichtiger met informatie om te gaan wat zorg moet dragen aan een evenwichtige democratie en respectvolle samenleving. Voorbeelden van thema’s zijn: fake news, reclamewijsheid, framing, phishing, sexting, gameverslaving en de filterbubbel.

Solliciteren bij

Camille Schaepman. Stuur mij je motivatie, CV en/of vragen, dan neem ik contact met je op!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280