Content Creator bij een creatief digitaal productiehuis!

Solliciteer direct
Bij: Fish to Fish Media BV Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 38 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- / € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk English speaking

Ben jij de maker van de nieuwste hit op Youtube? Ben je gedreven en heb je een passie voor filmen en monteren? Dan ben jij misschien wel een goede match met ons bedrijf.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en filmen van nieuwe Youtube series. Je bent een creatieveling die veel vrijheid krijgt in het creëren van toffe content en daarnaast mag jij je gang gaan in de montage. Is all yours! Maar wel met de juiste begeleiding natuurlijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden een supertoffe, inspirerende werkplek in Amsterdam. Je werkt met de grootste Youtubers van Nederland en staat aan de basis van de nieuwe hitseries waar je vrienden naar kijken. Je werkt met de beste apparatuur en krijgt daar ook nog eens voor betaald!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je vindt het niet vervelend om door heel Nederland te reizen voor een Youtube serie, je bent gedreven en wilt de allerbeste worden in je vak. Je bent een creatieveling die niet kan slapen als 'ie een goed idee bedenkt. Daarnaast ben je sociaal en denk je mee in oplossingen.

Wie zijn wij?

Fish to Fish Media BV is een creatief digitaal productiehuis. Wij verbinden door te vertellen.Wij produceren digitale videocampagnes. Van Youtube-only campagnes voor Defensie & ING, tot aan on-demand videocontent voor de Persgroep. Hierin zijn wij niet alleen de videomakers, maar zijn wij creatief betrokken bij het bereiken van de juiste doelgroep want onze prioriteit is resultaat. Door ons netwerk aan Influencers en platformen weten wij precies welke kanalen moeten worden ingezet om de verbinding te krijgen met de juiste doelgroep.

Solliciteren bij

Sascha Visser

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280