Camjo stagiair bij de afdeling Video

Solliciteer direct
Bij: Telegraaf Video Media Vanaf: juni 2018 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- (HBO), € 300,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

De video afdeling van De Telegraaf is op zoek naar een gemotiveerde camjo stagiair. Voor minimaal 10 weken, 40 uur per week.

Vind jij het leuk om te werken bij een groot landelijk nieuwsmerk? Dan is dit je kans. De Telegraaf produceert dagelijks online video’s en nieuwsbulletins voor de verschillende deelredacties. Naast nieuws is dat onder meer Telesport en Privé.

Wat ga je doen?

Als camjo voor De Telegraaf ben je verantwoordelijk voor de gezichtsbepalende nieuwsvideo’s die op Telegraaf.nl verschijnen. We zoeken een fulltime camjo die met hart en ziel verbonden is aan De Telegraaf. Als je een doorbijter bent die het naadje van de kous wilt weten, pas je in ons online video team. Je draait zelfstandig items maar kan ook op pad gestuurd worden met een verslaggever van De Telegraaf.

Werkzaamheden / profiel

  • Research voor items
  • Items voorbereiden
  • Afspraken maken
  • Zelfstandig draaien
  • Zelfstandig monteren

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zijn op zoek naar een vlotte stagiair die van aanpakken houdt en geen problemen heeft met wisseldiensten. Kennis van monteren is een pre.

Let op: een opleiding is vereist.

Wie zijn wij?

Telegraaf Video Media is een productiehuis dat onderdeel is van de Telegraaf Media Groep. Binnen TMG produceren we o.a. info- en entertainment programma’s, branded video- en televisieprogramma’s. Dit doen we in opdracht van commerciële en publieke omroepen.

Solliciteren bij

Cheryl Lagerweij.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271