Camjo stagiair bij 'BNNVARA Digital'

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Camera-Geluid-Montage-Techniek Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wij zijn BNNVARA, we maken programma’s als 3 op Reis, De Wereld Draait Door en #BOOS. Bij BNNVARA Digital zorgen we ervoor dat onze verhalen online zo groots mogelijk verteld worden. Daarvoor zoeken wij vanaf september een: Camjo/edit stagiair (36 uur)

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van de camjo-ploeg van onze afdeling en werkt mee aan de talloze producties die wij voor (de programma’s van) BNNVARA maken. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van allerlei soorten programmamateriaal voor diverse platforms, en ondersteunt waar nodig de andere camjo’s met film- en editwerk.

Wat bieden wij?

Een gevarieerde stage waar je je niet zal vervelen bij één van de leukste mediabedrijven van Hilversum.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je kunt snel monteren en je wilt beter leren draaien
  • Je beheerst Adobe Premiere Pro of Avid goed
  • Camera’s zijn je lievelingsspeelgoed
  • Je kan ook een lekker moppie schrijven
  • Je weet een beetje te pielen met CMS
  • Je bent een echt mensenmens (maar écht)

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving.

We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Solliciteren bij

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280